eur:
394.56
usd:
369.8
bux:
65127.71
2024. április 19. péntek Emma

Gyurcsány a szenvedélyes kormányzás mellett

Az MSZP győzni akar, hogy végigvihesse az igazságos Magyarország megteremtésének programját - jelentette ki Hiller István pártelnök a szocialisták szezonnyitó rendezvényén. Gyurcsány Ferenc miniszterelnök szerint a kabinet legfontosabb céljai közé tartozik az igazságtalanságok megszüntetésének folytatása, a jóléti rendszerek átalakítása és a versenyképesség javítása.

A nyugdíjasok, a gyermekes családok, és a munkavállalók körülményein javított a Száz lépés programja - jelentette ki Gyurcsány Ferenc az MSZP vasárnapi gyűlésén.

A miniszterelnök a kompromisszumkész és szenvedélyes kormányzás fontosságát hangsúlyozta, ugyanakkor óva intett a negatív kampánytól, és azt mondta: a választás nem az ő és a Fidesz elnökének személyes csatája, hanem arról szól, hogy melyik erő hallja meg a nyugdíjasok, a családok, és a munkát keresők hangját.

"Arra kérlek benneteket, hogy alávalót és durvát, igaztalant és hamist, személyesen bántót és tisztességben sértőt sem szóban, sem írásban, sem újságban, sem könyvben ne kövessetek el" – mondta a szocialista politikusoknak a kormányfő.

Hiller István szocialista pártelnök szerint az MSZP ma Közép-Európa legerősebb szociáldemokrata pártja, amely energikus és képes karakteresen megjeleníteni a baloldali értékeket.

Hiller István kijelentette: az MSZP elutasítja a Fidesz néhány szövetségesének több törekvését, például az abortusz feltételeinek szigorítását és az egykulcsos adórendszer bevezetését.

Hiller István szerint a szocialista párt soha ilyen jól szervezetten és felkészülten nem nézett még a választás elé.

Az MSZP képes volt megújulni, amelynek bizonyítéka a hétköznapok politikája, a Száz lépés programja – fogalmazott a pártelnök.

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk
Kaiser Ferenc: a mérsékelt izraeliek nem Iránt féltik, hanem az amerikai fegyvercsomagot

Kaiser Ferenc: a mérsékelt izraeliek nem Iránt féltik, hanem az amerikai fegyvercsomagot

Hírügynökségi jelentések szerint az izraeli hadsereg csapást mért több célpontra Iránban, de ezt Izraelben hivatalosan nem erősítették meg. Irán azt közölte, hogy a légvédelme működésbe lépett, és az okozott robbanásokat a közép-iráni Iszfahán körzetében. Kaiser Ferenc, a Nemzeti Közszolgálati Egyetem docense szerint ez izraeli jelzés, figyelmeztetés volt Iránnak a hétvégi zsidó állam elleni támadása után.

Vitézy Dávid: Gyurcsányozás és Budapest-ellenes minisztérium helyett a város legyen a középpontban!

101 pontban hirdette meg főpolgármesteri választási programját. Sokkal több van szerinte Budapestben, ráadásul a külső kerületeket is magára hagyta a várospolitika, pedig ott lakik a budapestiek háromnegyede - mondta programadó-kampánynyitó rendezvényén Vitézy Dávid, az LMP által támogatott főpolgármester-jelölt.
VIDEÓ
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×