eur:
393.43
usd:
368.31
bux:
66118.65
2024. április 24. szerda György

Hiller szerint az MSZP felkészült a választásokra

Az MSZP felkészült a 2006-os választásokra - mondta az MSZP elnöke a párt országos választmányának budapesti ülésén.

"Jó kormányzással, energikus politizálással megteremtettük a sikeres választási kampány esélyeit" - fogalmazott Hiller István.

A pártelnök szerint az MSZP és a Fidesz „fej fej mellett” áll, a szocialisták két és fél év után ledolgozták hátrányukat a közvélemény-kutatások szerint.

Hiller István elmondta, hogy az MSZP mind a 176 egyéni választókerületben kiválasztotta jelöltjét és elfogadta a 19 megyei és a budapesti listát. A szocialista párt hét körzetben indít közös jelöltet az SZDSZ-szel.

Szegeden nem lesz szabad demokrata kihívója Botka Lászlónak és Újhelyi Istvánnak, a harmadik választókerületben pedig Sándor Klára szabad demokrata ügyvivő képviseli a koalíciót. Kecskemét egyik kerületében az SZDSZ által jelölt Szécsi Gábor, a másikban Balogh László szocialista jelölt indul.

Szombathely egyik választókerületében a szocialista Gaál Angelika, a másikban a szabad demokrata Hankó Faragó Miklós lesz a kormánypárti jelölt.

Hiller István azt mondta: megvédik azokat az eredményeket, amelyeket az „emberekkel közösen” hoztak létre.

A 13. havi nyugdíj intézményét nem kell félteni az MSZP-től, hiszen „mi gondoltuk ki, mi fogalmaztuk meg, mi terjesztettük be, mi valósítottuk meg" – utalt a szocialista pártelnök a Fidesz garanciatörvény-javaslatára.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.24. szerda, 18:00
Isépy Tamás a Századvég makrogazdasági üzletág vezetője
Madár István a Portfolio vezető elemzője
Átszakadt az ukrajnai frontvonal, masszív fegyverszállítmányt kap Ukrajna - Híreink az ukrajnai háborúról szerdán

Átszakadt az ukrajnai frontvonal, masszív fegyverszállítmányt kap Ukrajna - Híreink az ukrajnai háborúról szerdán

Átszakadt a frontvonal az Ocseretine-Sztyepove szektorban, lehet, hogy az oroszoknak be se kell venniük Vuhledárt, hanem egyszerűen megkerülik. Az Egyesült Államok 1 milliárd dollár értékű, azonnali fegyvertranszfert készített elő Ukrajnának, a csomag már az elnök aláírására vár. Ukrán és amerikai források szerint az orosz nyári offenzíva egyik fő célja Harkiv elfoglalása lesz. Cikkünk folyamatosan frissül az orosz-ukrán háború eseményeivel.

EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. április 24. 14:11
×
×
×
×