eur:
396.31
usd:
354.6
bux:
74905.79
2024. szeptember 27. péntek Adalbert

Elindult az utolsó hét: kampányhírek percről percre

Megkezdődött a választási kampány utolsó hete. Itt megtalálja a hétfő kampányhíreit.

2018.04.02. 18:26

Húsvétkor is aktívak voltak a választásra készülő politikusok

Húsvétkor szolidabb volt a kampány, de a választási készülődés azért érződött. Az MTI összegyűjtötte a magyar politikusok jókívánságait, kiegészítve a brit miniszterelnök húsvéti üzenetével.

2018.04.02. 17:15

Orbán Viktor családi videót tett közzé

A miniszterelnök meglocsolta unokáját.

2018.04.02. 14:58

Novák Katalin: a családpolitika minden eddigi vívmányát megőrizzük

Amennyiben a kormány bizalmat kap április 8-án a folytatásra, a családpolitika minden eddigi vívmányát megőrzik, sőt számos előrelépésre is lehetőség van - mondta Novák Katalin hétfőn Szentendrén a Skanzen családi húsvéti rendezvényén, ahová családjával látogatott ki.

2018.04.02. 14:53

A Momentum elnöke visszalép a Belvárosban az MSZP-Párbeszéd javára

A Medián 1200 főt kérdezett meg, és orrhosszal ugyan, de V. Naszályi Márta lett a legesélyesebb jelölt. Ezért én tartom magam az ígéretemhez, vállalom a felelősséget, és visszalépek V. Naszályi Márta javára a Budapest 1-es választókerületben - írja közösségi oldalán Fekete-Győr András. A sok ezer választókerületi szimpatizánsomat pedig arra kérem: ne csüggedjetek, így lesz jó mindannyiunknak, a listán pedig szavazzatok a Momentum-generációra! Listavezetőként azért fogok dolgozni, hogy ne kelljen innen elmenni, és hogy érdemes legyen hazajönni.

2018.04.02. 14:51

Szabó Tímea: azonnali intézkedésekkel készülnek az egészségügy rendbetételére

Kormányváltás után az egészségügy azonnali rendbetételét ígéri Szabó Tímea, az MSZP és a Párbeszéd III. kerületi jelöltje, akit a Demokratikus Koalíció is támogat.

2018.04.02. 13:24

Három eljárást kezdeményez a Párbeszéd

Három eljárást kezdeményeztünk Orbán főtanácsadója ellen - olvasható a Párbeszéd közleményében. A Fideszre szabott választási törvény elfogadásától a kamupártok támogatásáig, a közpénzből futtatott százmilliárdos Fidesz-kampánytól a kormányhű médiavilág kiépítéséig számtalan lépés bizonyítja: a hatalma elvesztésétől rettegő Orbán-rendszer bármilyen aljasságra képes. A választás elcsalására tett legújabb kísérlete keretében a Fidesz a személyes adatainkat lopta el, hogy hazug propagandájukkal spammelhessenek. Orbán Viktor főtanácsadója, Bakondi György a napokban elismerte, hogy félmillió email címet árasztott el kéretlen levelekkel, és azt állította, hogy az érintettek megadták az adataikat. Csak azt nem tette hozzá, hogy nem a Fidesznek, hanem az ügyfélkapun keresztül az államnak, vagy valamelyik helyi önkormányzatnak.

2018.04.02. 13:20

Halász: Vonának tisztáznia kell a terrorszervezetekhez fűződő viszonyát

Vona Gábor még mindig nem tisztázta, hogy miért tart kapcsolatot egy szélsőséges fegyverkereskedővel - mondta a Fidesz parlamenti frakciójának szóvivője hétfőn Debrecenben újságíróknak. Halász János emlékeztetett: "a napokban a Jobbik és egy újabb terrorszervezet újabb kapcsolatára derült fény". Vona és pártja egy szélsőséges fegyverkereskedővel bukott le, a Jobbik hivatalosan is fogadta az Országházban azt a fegyverkereskedőt, akit végül a német ügyészség kérésére a magyar Terrorelhárítási Központ fogott el - mondta a kormánypárti politikus. Halász János szerint Vona Gábor máig nem tisztázta ezt az ügyet sem, ahogy az iszlámhoz, illetve egyéb szélsőséges szervezetekhez fűződő kapcsolataira, a Szürke Farkasokkal és a Celebivel való barátságára sem adott magyarázatot. Vona Gábornak azonnal tisztáznia kell ezeket az ügyeket - jelentette ki a Fidesz frakciószóvivője.

2018.04.02. 11:48

Kezdődik a beérkezett levélszavazatok ellenőrzése

A Nemzeti Választási Iroda (NVI) keddtől ellenőrzi a beérkezett levélszavazatok választót azonosító nyilatkozatait. Eddig csaknem háromezer levélszavazatot adtak le, ebből 818-at külképviseleteken; 2070 szavazatot levélben juttattak vissza az NVI-hez.

2018.04.02. 11:48

Orbán Viktor a választás tétjéről

Minden választáson ki lehet javítani az előző kormány hibáit, például a Bokros-csomag vagy a Gyurcsány-korszak után. De ha most elhibázzuk, nem lehet. Akik bejönnek, itt maradnak, ezt mondta Orbán Viktor miniszterelnök az Echo TV Bayer Show című műsorában.

Címlapról ajánljuk
Kormányválság alakult ki Csehországban, koalíciós tárgyalások jönnek

Kormányválság alakult ki Csehországban, koalíciós tárgyalások jönnek

Azután, hogy Petr Fiala miniszterelnök kedden bejelentette, meneszteni kívánja a kabinetből Ivan Bartos kalózpárti kormányfőhelyettest és regionális fejlesztési minisztert, mert nem elégedett a munkájával, a Kalózpártnál "robbant a bomba". Bartos szerint Fiala megszegte a koalíciós szerződést.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.27. péntek, 18:00
Steinbach József
a Magyarországi Református Egyház Zsinatának lelkészi elnöke
Megváltoztatja nukleáris doktrínáját Oroszország, Vuhledárban folynak a harcok – Háborús híreink csütörtökön

Megváltoztatja nukleáris doktrínáját Oroszország, Vuhledárban folynak a harcok – Háborús híreink csütörtökön

Vlagyimir Putyin orosz elnök szerdán bejelentette, megváltoztatja Oroszország nukleáris doktrínáját, kifejezetten azzal a céllal, hogy szükség esetén atomcsapást tudjon mérni Ukrajnára. Eszerint nukleáris csapással lenne sújtható egy olyan agresszor állam is, amely nem rendelkezik nukleáris fegyverrel, de egy másik, atomfegyverekkel rendelkező ország támogatását élvezi. Utóbbi az Egyesült Államokra és Ukrajnára vonatkozhat. Orosz jelentések szerint újabb két települést foglaltak el Donyeck megyében, és már az egykor 14 ezres város, Vuhledár belterületén folynak a harcok.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×