eur:
393.74
usd:
365.16
bux:
0
2024. március 29. péntek Auguszta

Orbán Viktor a választás tétjéről

Minden választáson ki lehet javítani az előző kormány hibáit, például a Bokros-csomag vagy a Gyurcsány-korszak után. De ha most elhibázzuk, nem lehet. Akik bejönnek, itt maradnak, ezt mondta Orbán Viktor miniszterelnök az Echo TV Bayer Show című műsorában.

Mi már 30 éve vagyunk a politikában, ezért nekünk a legnagyobb a rálátásunk és a tapasztalatunk a nemzetközi és a hazai politikai folyamatokra - mondta Orbán Viktoraz Echo TV Bayer Show című műsorában. Kiemelte, hogy a Fidesz két dologból sohasem engedett: a szabadságból és a nemzeti függetlenségből. A kampány számunkra egy nagyon jó alkalom arra, hogy a választókkal kapcsolatba lépjünk, így pedig nem távolodunk el az emberektől - hangsúlyozta a miniszterelnök.

Orbán Viktor szerint 1990-ben volt utoljára sorsdöntő választás, és mindig akadt lehetőség arra, hogy az adott kormány hibáit ki lehessen javítani. Jó példa erre a Bokros-csomag és a Gyurcsány-kormány tevékenysége.

Eddig olyan választásaink voltak, amikor lehetett bízni benne, hogy ki lehet javítani az előző kormányok hibáit, de most a bevándorlás ügyét nem lehet kijavítani, ha elrontjuk - mondta Orbán Viktor. Fölösleges abban reménykedni, hogy a migránsok elhagyják az országot, mert az osztrákok és a németek lezárták a határaikat. Ha bejöttek, itt maradnak. Tanuljunk mások hibáiból - hívta fel a figyelmet a miniszterelnök.

Címlapról ajánljuk
„Ne bántsuk már tanulással a gyereket” – pszichológus a tavaszi szünetről

„Ne bántsuk már tanulással a gyereket” – pszichológus a tavaszi szünetről

Játék a szabadban, sok mozgás, esténként társasjáték, ébredés csörgőóra nélkül, nyugodt reggelik és lazább időbeosztás – ezt javasolja a szülőknek a tavaszi szünet idejére a gyermekpszichológus. Gyarmati Éva szerint a tananyag pótlásának nem ez az ideje, a tankönyvek csak a szünet utolsó délutánján kerüljenek elő.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.02. kedd, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×