eur:
389.35
usd:
361.72
bux:
68002.24
2024. május 6. hétfő Frida, Ivett

Kate Winslet mentette ki milliárdos barátja anyját az égő házból

A Titanic-filmmel befutott angol színésznő, Kate Winslet a Carrib-tengeri Necker szigeten üdül, Sir Richard Branson milliárdos meghívására. Hétfőn hajnalban a vadregényes kis szigetet is elérte az Irén hurrikán, villám csapott a tíz hálószobás villába, amely kigyulladt. A Virgin vállalatcsoportot irányító üzletember idős anyját a filmsztár karjaiban mentette ki a lángok közül.

Sir Richard Branson 1979-ben vásárolta meg a dúsnövényzetű kis szigetet, és ott több luxusvillát építtetett a tengerparton, főleg brazil keményfa elemek felhasználásával. Nyaralt már ezekben számos híresség, így Diana hercegnő is. Branson idén az Oscar-díjas filmsztárt, Kate Winsletet hívta meg tízéves kislányával, hétéves kisfiával és az új barátjával.

A 180 kilométeres sebességgel száguldó orkán hétfőn éjjel zúdult a vidékre, és hajnali négy órakor villám csapott a villába, ahol a tizenöt vendég és Branson 90 éves anyja még aludt. Az épület azonnal lángra kapott. Branson és 26 éves fia a szomszédos villából meztelenül rohant a vendégek és családtagok mentésére. Mindenki kimenekült, az idős hölgyet Kate Winslet a karjaiban hozta ki.

A milliomos vállalkozó irodája azonban leégett, fényképgyűjteményével és irataival együtt. "Az a fő, hogy mindenki épségben van" - mondta Richard Branson, aki egy másik villába költöztette át a kimenekülteket.

A szélvihar lassan lecsendesedett, az Irén hurrikán most Florida felé süvít. A villa újjáépítését hamarosan megkezdik. A sziget további öt villája bérelhető, napi 12 millió forintnak megfelelő összegért, teniszpálya és uszoda használattal, magánstranddal, teljes ellátással.

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.06. hétfő, 18:00
Salát Gergely
a Pázmány Péter Katolikus Egyetem és a Magyar Külügyi Intézet munkatársa
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×