eur:
394.01
usd:
363.56
bux:
66169.03
2024. március 3. vasárnap Kornélia
Nyitókép: Pexels.com

Több újdonság is élesedett a Facebookon és a Messengeren

A Meta bejelentette, hogy a Messengeren és a Facebookon folytatott csevegések és hívások esetében azonnal bevezeti a végpontok közötti titkosítást (E2EE).

A végpontok közötti titkosítással el lehet rejteni az üzeneteket a harmadik felek elől, így maga a Facebook sem láthatja a csevegésünket. Emellett a hatóságok és a hackerek számára is megnehezíti a hozzáférést – írja a 24.hu.

Az E2EE 2016 óta elérhető a Messenger alkalmazásban a Titkos beszélgetés megnyitása nevű funkcióként, de a Meta közlése szerint mostantól minden felhasználó számára alapértelmezésként elérhető.

A titkosított üzenetküldés mellett egy másik funkciót is bejelentett a Meta, az elküldött üzenetek szerkesztésének lehetőségét. A művelet az elküldéstől számított 15 percen belül lehetséges.

A vállalat bevezette az eltűnő üzenetek küldését is, amelyek az elküldés után 24 óráig tartanak.

Címlapról ajánljuk

Megerősítették az Orbán-Trump találkozó időpontját

Orbán Viktor miniszterelnök március 7-én Washingtonban Kevin Roberts-szel, a leghíresebb amerikai konzervatív kutatóintézet, a Heritage Alapítvány elnökével folytat panelbeszélgetést "az Egyesült Államok és Magyarország kapcsolatainak jövője" címmel, a magyar stratégiai gondolkodásról a kialakuló globális biztonsági, gazdasági és társadalmi konfliktusok korszakában - tájékoztatott Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.03.04. hétfő, 18:00
Kovács Zsolt
öngondoskodásért felelős miniszteri biztos
Dróntámadás érte a Krímet, haladnak előre az oroszok keleten – Háborús híreink vasárnap

Dróntámadás érte a Krímet, haladnak előre az oroszok keleten – Háborús híreink vasárnap

Orosz közlés szerint Ukrajna vasárnapra virradó éjjel összesen 38 drónnal támadta a Krím félszigetet. Feodoszija kikötőjében több robbanást is lehetett hallani, a közúti forgalmat korlátozták a környéken. Értesülések szerint Ukrajna európai szövetségesei több mint egymillió tüzérségi lőszert szállíthatnak le a megtámadott országnak tavasszal. Olekszandr Szirszkij ukrán főparancsnok elismerte, hogy az Avgyijivka szektorban szolgáló egyes parancsnokok téves számításai befolyásolták a védelmi állások stabilitását.

EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. március 3. 07:20
×
×
×
×