eur:
394.01
usd:
363.56
bux:
66169.03
2024. március 3. vasárnap Kornélia
Nyitókép: Pexels.com

Itt a szakítás: nincs már átjárás az Instagram és a Messenger között

A jövőben nem kezdeményezhetnek egymás között bszélgetéseket a két platform felhasználói.

A Facebook anyavállalata, a Meta szétválasztja az átjárhatóságot az Instagram és a Messenger üzenetküldéseiben. December közepétől a felhasználók csak az adott platformon kezdeményezhetnek csevegést – írja az Index.

A Meta szóvivője, Alex Dziedzan megerősítette, hogy egy 2020-as frissítésnek köszönhetően az Instagram- és a Messenger-felhasználók beszélgetéseket kezdeményezhettek egymás között. A funkció megszüntetése után az emberek továbbra is tudnak majd üzenetet küldeni és hívásokat indítani, de ezt csak az adott platformon tehetik majd meg.

A szolgáltatások közötti meglévő beszélgetések írásvédett módba kerülnek, így a korábbi üzenetek olvasható módban maradnak. A Messenger- és Instagram-felhasználók egymás online jelenlétét, tevékenységi állapotát sem láthatják majd.

Címlapról ajánljuk
Kiss László: két-három nap lesz felkészülni arra, hogy hatalmas mágneses vihar jön a Földön

Kiss László: két-három nap lesz felkészülni arra, hogy hatalmas mágneses vihar jön a Földön

Szokatlanul erős napkitöréseket észleltek a szondák, de a hétköznapi életet még ezek sem zavarták meg. Erősödő aktivitása miatt azonban a következő bő egy évben nem lehet kizárni, hogy pusztítóbb hatású napviharok is elérik a Földet – fejtette ki az InfoRádióban Kiss L. László Prima Primissima-díjas csillagász, a HUN-REN Csillagászati és Földtudományi Kutatóközpont főigazgatója.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.03.04. hétfő, 18:00
Kovács Zsolt
öngondoskodásért felelős miniszteri biztos
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×