eur:
394.4
usd:
363
bux:
0
2024. március 19. kedd Bánk, József
A szerb Novak Djokovic a német Alexander Zverev elleni játszma közben a világméretű koronavírus-járvány miatt 2021-re halasztott 2020-as tokiói nyári olimpia teniszbajnoksága férfi egyesének elődöntőjében az Ariake Teniszparkban 2021. július 30-án. A 24 éves Zverev 1:6, 6:3, 6:1 arányban legyőzte a világelső Djokovicot.
Nyitókép: A szerb Novak Djokovic a német Alexander Zverev elleni játszma közben az Ariake Teniszparkban 2021. július 30-án. MTI/AP/Patrick Semansky

Djokovic ki sem áll utolsó tokiói mérkőzésére

Djokovicék visszaléptek a vegyes párostól, az ausztráloké lett a bronzérem.

Djokovic vállsérülése miatt visszalépett a tenisz vegyes páros bronzmérkőzésétől Novak Djokovic és Nina Stojanovic, így az ausztrál Ashleigh Barty és John Peers végzett a harmadik helyen a tokiói olimpián.

A szerb világelső - aki nem sokkal korábban az egyéni viadal bronzmérkőzésén alulmaradt a spanyol Pablo Carreno Bustával szemben - így sorozatban harmadik olimpiáját is érem nélkül zárta: eddig egyszer, Pekingben állhatott dobogóra, amikor egyesben ezüstérmet szerzett.

A női világelső Ashleigh Barty - aki az egyéni küzdelmektől hamar búcsúzott - pályafutása során először nyert érmet az ötkarikás játékokon.

A vegyes páros vasárnapi döntőjében két orosz duó találkozik egymással: Jelena Vesznyina és Aszlan Karacev ellenfele Anasztaszija Pavljucsenkova és Andrej Rubljov lesz.

Eredmények, tenisz:

vegyes páros, a 3. helyért:

Ashleigh Barty, John Peers (ausztrál)-Nina Stojanovic, Novak Djokovic (szerb) játék nélkül

férfi egyes:

a 3. helyért:

Pablo Carreno Busta (spanyol, 6.)-Novak Djokovic (szerb, 1.) 6:4, 6:7 (6-8), 6:4

női páros:

a 3. helyért:

Laura Pigossi, Luisa Stefani (brazil)-Veronyika Kugyermetova, Jelena Vesznyina (orosz) 4:6, 6:4, 11-9 - döntő rövidítés

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.03.19. kedd, 18:00
Hankó Balázs
a Kulturális és Innovációs Minisztérium innovációért és felsőoktatásért felelős államtitkára
Mire lehet számítani a tőzsdéken?

Mire lehet számítani a tőzsdéken?

A határidős részvényindexek állása alapján esés jöhet az európai piacokon, a nemzetközi befektetők az amerikai jegybank kétnapos kamatdöntő ülésének kezdetére várnak. A legutóbbi inflációs számok arra késztethetik a központi bankot, hogy jelezzék: a kamatlábak a vártnál hosszabb ideig maradnak magasabbak. A piaci szereplők jelenleg 99%-os valószínűséget jósolnak arra, hogy a Fed ezen a héten változatlanul hagyja az irányadó kamatlábakat. Eközben jelentős lefordulást láthatunk a kriptodevizák piacán, nagy esésben van a bitcoin.

EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. március 19. 06:51
×
×
×
×