eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 27. szombat Zita
ZHANGJIAKOU, CHINA - FEBRUARY 16: Gold medallist Alexander Hall of Team United States competes during the Mens Freestyle Skiing Freeski Slopestyle Final on Day 12 of the Beijing 2022 Winter Olympics at Genting Snow Park on February 16, 2022 in Zhangjiakou, China. (Photo by Ian MacNico/Getty Images)
Nyitókép: Ian MacNicol/Getty Images

Az amerikaiak repültek a legszebben slopestyle-ban

Az amerikai Alexander Hall nyerte a férfi síakrobatika slopestyle versenyszámát a pekingi téli olimpián.

A fináléban a svájci Kim Gubser nem indult el, így 11 versenyző küzdött az érmekért.

Az első körben Hall 90 pont feletti gyakorlattal adta meg a viadal alaphangját, ezt a teljesítményt pedig a második csúszások alkalmával is csak megközelítenie sikerült honfitársának, Nicholas Goeppernek.

Az első két hely sorsába nem tudott más beleszólni, így kettős amerikai siker született. A dobogóra még a svéd Jesper Tjader állhatott fel.

A fináléban mindenki három alkalommal csúszhatott az ugratókkal és korlátokkal nehezített lejtőn, amelyen különféle trükköket, szaltókat, forgásokat és csúszásokat kellett bemutatni. A pontozásnál a végrehajtás nehézségét, az ugrások magasságát, a trükkök változatosságát és a menet gördülékenységét nézik.

Eredmény, síakrobatika, férfi slopestlye

1. Alexander Hall (Egyesült Államok) 90,01 pont

2. Nicholas Goepper (Egyesült Államok) 86,48

3. Jesper Tjader (Svédország) 85,35

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
Érdekesen erős volt az esti órákban a forint

Érdekesen erős volt az esti órákban a forint

Összességében jól sikerült ez a hét a forint számára, stabil volt és az utolsó két nap menetelésének köszönhetően felértékelődéssel zárta a hetet. Az S&P hitelminősítő péntek este megerősítette Magyarország adósbesorolását és a stabil kilátáshoz sem nyúlt, ami szintén kedvező a hazai fizetőeszköz szempontjából, amely a 392-es szinten fejezte be a pénteki kereskedést az euró ellenében. Devizapiaci témákkal is foglalkozunk a május 16-i Portfolio Investment Day 2024 konferenciánkon, amelyen a részvétel regisztráció után ingyenes. Regisztráció és jelentkezés itt.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×