eur:
394.34
usd:
370.5
bux:
65674.41
2024. április 18. csütörtök Andrea, Ilma
Moszkva, 2018. június 23.Gianni Infantino, a Nemzetközi Labdarúgó Szövetség (FIFA) elnöke (b) és Fülöp belga király az oroszországi labdarúgó-világbajnokság G csoportjának második fordulójában játszott Belgium – Tunézia mérkőzésen a moszkvai Szpartak Stadionban 2018. június 23-án. (MTI/EPA/Facundo Arrizabalaga)
Nyitókép: MTI/EPA/Facundo Arrizabalaga

A belga király a helyszínen drukkol Hazard-éknak

Fülöp belga király is jelen lesz a Franciaország elleni elődöntőn az oroszországi labdarúgó-világbajnokságon.

Az uralkodó felesége, Matild királyné társaságában látogat el Szentpétervárra.

Charles Michel belga kormányfő ugyanakkor - francia kollégájával, Emmanuel Macronnal ellentétben - nem utazik el Oroszországba a szerdán kezdődő brüsszeli NATO-csúcstalálkozó miatt. Ehelyett a miniszterelnök Braine-le-Comte-ban, Eden Hazard csapatkapitány lakhelyén nézi majd a meccset szurkolók társaságában.

A Belgium-Franciaország elődöntő kedden 20 órakor kezdődik Szentpéterváron.

Címlapról ajánljuk

Dobrev Klára az Arénában az EP-választás tétjéről és Magyar Péterről

Június 9-én arról is döntünk az európai parlamenti választáson, hogy egy Európa nélküli víziót támogatunk, vagy éppen egy erősebb Európa-víziót – mondta Dobrev Klára árnyék-miniszterelnök, a DK–MSZP–Párbeszéd európai parlamenti listavezetője. Az InfoRádió Aréna című műsorában beszélt az Európai Egyesült Államok előnyeiről, a Magyar Péter-jelenségről és az esetleges miniszterelnök-jelöltségéről is.
VIDEÓ
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×