eur:
394.04
usd:
365.7
bux:
0
2024. március 29. péntek Auguszta
Rosztov-na-Donu, 2018. július 2.A belga válogatott tagjai ünnepelnek az oroszországi labdarúgó-világbajnokság nyolcaddöntőjének Belgium - Japán mérkőzése végén Rosztov-na-Donuban 2018. július 2-án. Belgium 3-2-es győzelemmel jutott a legjobb nyolc közé. (MTI/AP/Rebecca Blackwell)
Nyitókép: Rebecca Blackwell

Szabadnap a belgák jutalma

Nem lesz edzés, még a sajtóval sem kell foglalkozniuk a játékosoknak.

A belga szövetség közölte, hogy a Japán fölött kétgólos hátrányból fordítva, 3-2-re diadalmaskodó válogatottnak ma nem lesz tréning a dedovszki edzőközpontban, és a médiakötelezettségek alól is felmentést kaptak a játékosok.

A 22 mérkőzés óta veretlen belgák hétfőn Rosztov-na-Donuban a 94. percben szerzett góllal jutottak be a negyeddöntőbe, amelyben pénteken Brazíliával találkoznak Kazanyban.

Legutóbb 1970-ben tudott 0-2-es hátrányból fordítani vb egyenes kieséses szakaszában egy válogatott, akkor az NSZK győzte le így Angliát.

Címlapról ajánljuk

Teljes a patthelyzet a bécsi repülőtéren

Hiába a 36 órás sztrájk, megszakadtak a tárgyalások a szakszervezetek és az Austrian Airlines osztrák légitársaság között. A dolgozók a Lufthansa leányvállalatánál ugyanolyan béreket követelnek, mint az anyacégnél, ahol egyébként a közelmúltban zárult egy sikeres munkabeszüntetés.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.02. kedd, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×