eur:
392.93
usd:
366.26
bux:
66775.03
2024. április 26. péntek Ervin
Kazany, 2018. június 27.A német Mario Gomez, Mats Hummels és Niklas Süle (b-j) az oroszországi labdarúgó-világbajnokság F csoportja harmadik fordulójának Koreai Köztársaság - Németország mérkőzése után a Kazany Arénában 2018. június 27-én. A Koreai Köztársaság 2-0-ra győzött, a címvédő Németország kiesett. (MTI/AP/Michael Probst)
Nyitókép: Michael Probst

Sokat buknak a németek a kieséssel

A játékosok nem kapnak jutalmat a világbajnoki szereplésért és a Német Labdarúgó Szövetség (DFB) is sok pénztől esik el, miután a válogatott címvédőként már a csoportkör után kiesett az oroszországi világbajnokságon.

A dpa német hírügynökség összefoglalója szerint a DFB mindössze 6,7 millió euróra számíthat a vb 338 milliós pénzdíjából, s a nemzetközi szövetség emellett körülbelül 1,3 millió eurót utal át a felkészülésre. Továbbjutás esetén minden egyes forduló további bevételt hozott volna, míg a németek utódja, az új világbajnok 32,1 millió euróval gazdagodik.

A DFB ugyanakkor megspórolja a futballistáknak ígért prémiumot, amely sikeres címvédés esetén fejenként 350 ezer euró lett volna, összesen tehát körülbelül nyolcmillió, s ebben még nincs benne a szövetségi kapitány és a stábtagok jutalma. A futballisták a kiesés után nem kapnak pénzt, a megállapodás szerint először csak a negyeddöntő elérése esetén jutottak volna prémiumhoz, fejenként 75 ezerhez.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.26. péntek, 18:00
Balczó Barnabás
a Magyar Posta vezérigazgatója
Csányi Sándor: történetének legnagyobb bankvásárlása jöhet az OTP-nél!

Csányi Sándor: történetének legnagyobb bankvásárlása jöhet az OTP-nél!

Ma 10 órától tartotta közgyűlését az OTP, ahol a részvényesek többek között döntöttek az osztalékfizetésről és saját részvények visszavásárlásáról. A rendezvényen beszédet mondott Csányi Sándor és Varga Mihály. A Portfolio az esemény helyszínéről tudósított.  A hazai részvénypiaccal kiemelten foglalkozunk a május 16-i Portfolio Investment Day 2024 konferenciánkon, amelyen a részvétel regisztráció után ingyenes. A rendezvényen részt vesz többek között Rékasi Tibor, a Magyar Telekom vezérigazgatója és Ormosy Gábor, az AutoWallis vezérigazgatója. Jelentkezni és regisztrálni itt lehet, a program itt olvasható, az előadóink listája itt található.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×