eur:
394.5
usd:
370.35
bux:
65045.06
2024. április 19. péntek Emma
Varsó, 2012. június 16.Az orosz Alan DZAGOJEV kesereg egy kihagyott gólhelyzet miatt a Görögország ellen a 2012-es lengyel-ukrán közös rendezésű labdarúgó Európa-bajnokság A csoportjának harmadik fordulójában játszott mérkőzésen a varsói Nemzeti Stadionban. Görögország 1-0-ra győzött, és továbbjutott, Oroszország kiesett. (MTI/EPA/Leszek Szymanski)
Nyitókép: Leszek Szymanski

Dzagojev Uruguay ellen sem játszhat

Alan Dzagojev, a házigazda orosz labdarúgó-válogatott támadója sérülés miatt nem léphet pályára világbajnokság A csoportjának Uruguay elleni rangadóján sem.

A CSZKA Moszkva 28 éves futballistája a Szaúd-Arábiával játszott vb-nyitómérkőzés első félidejében szenvedett combsérülést, ami miatt később az Egyiptom elleni találkozón sem szerepelhetett. A csapat közlése szerint Dzagojev állapota az elmúlt napokban javult ugyan, a hétfői találkozón azonban még nem lesz hadra fogható.

"Nem utazik el Szamarába a csapattal, mert Moszkvában kap majd kezeléseket" - mondta pénteken a válogatott orvosa, Eduard Beszuglov.

A hazai válogatott eddig minden várakozást felülmúlóan szerepel a vb-n. Szaúd-Arábiát 5-0-ra, míg Egyiptomot 3-1 győzte le, s már bejutott a nyolcaddöntőbe. A szintén továbbjutó, s hatpontos Uruguay elleni találkozó a csoport első helyéről dönt majd.

Címlapról ajánljuk

Harry hercegi címe bánhatja, hogy állandó amerikai lakos lett

Harry herceg, III. Károly angol király kisebbik fia hivatalosan is felszámolta kapcsolatait Nagy-Britanniával. Így értékelik a szigetországban a lépését, hogy az Egyesült Államokat jelölte meg állandó lakhelyeként. Felmerült, hogy emiatt elveszítheti hercegi címét.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.22. hétfő, 18:00
Dobrowiecki Péter Lengyelország-szakértő, az MCC Magyar-Német Intézet kutatási vezetője
Mitrovits Miklós történész, Lengyelország-szakértő
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×