eur:
394.97
usd:
366.16
bux:
71507.59
2024. július 3. szerda Kornél, Soma

A szép Carolina hiába várt Cristiano Ronaldóra

Nagy úr a biztonság! S persze, látatlanban egyetért az ember minden döntéssel, mert nem akarja látni, hogy baj történjen, az illetékesek meg úgy sem kötik az orrunkra, hogy mi lehetett a probléma. Így most marad a kombináció, meg a tény: összetört egy tizenkilenc éves lány szíve.

A vezető lisszaboni sportnapilap, a Bola is megírta, hogy Carolina, egy Németországban, a válogatott szálláshelye, Marienfeld környékén lakó portugál lány 18 éve vár arra, hogy újra találkozhasson Cristiano Ronaldóval. Újra, mert a csapat 2006-ban, a világbajnokság alatt is a környéken lakott, s az akkor pályafutása elején járó, de már nagyon népszerű csillag ölébe vette az egyéves kislányt.

„Én, persze, alig emlékszem, de anyám sokat mesél a válogatott 18 évvel ezelőtti, Marienfeldben töltött napjairól. És persze a találkozásról is. Elmentünk megnézni a válogatott érkezését, és anyám átment egy kordonon, hogy lefotózhasson Cristianóval. Utána megnéztük az edzést, és meglátogattuk a csapatot a szállodában” – mondja Carolina.

Carolina azóta gyönyörű ifjú hölggyé cseperedett. Minden vágya volt, hogy portugál népművészeti, hagyományőrző tánccsoportjukkal bemutathassák a tudásukat a futballistáknak. Fel is vonultak, már várták, hogy felléphessenek, amikor jött a lesújtó verdikt: biztonsági okokból nem léphetnek fel, nem táncolhatnak.

Így elmaradt a nagy találkozás – egyelőre.

Címlapról ajánljuk
Seremet Sándor: fontos jelzést küldött Orbán Viktor a kijevi látogatásával

Seremet Sándor: fontos jelzést küldött Orbán Viktor a kijevi látogatásával

A miniszterelnök kijevi látogatása cáfolja azt a narratívát, amely szerint a magyar kormány ukránellenes lenne – erről beszélt az InfoRádióban a Magyar Külügyi Intézet vezető kutatója, a Neumann János Egyetem Eurázsia Központ kutatója.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.03. szerda, 18:00
Giró-Szász András
politikai tanácsadó
Amerikai béketerv szivárgott ki Ukrajnáról, Kínával gyakorlatoztak közösen az orosz alakulatok – Ukrajnai háborús híreink szerdán

Amerikai béketerv szivárgott ki Ukrajnáról, Kínával gyakorlatoztak közösen az orosz alakulatok – Ukrajnai háborús híreink szerdán

Antony Blinken amerikai külügyminiszter és Andrij Jermak, az ukrán elnök kabinetfőnöke kedden Washingtonban találkozott, hogy megvitassák a NATO-tagországok azon szándékát, miszerint Ukrajnát közelebb hozzák a szövetséghez. A találkozóra éppen egy héttel a washingtoni NATO-csúcstalálkozó előtt került sor - számolt be a Reuters. AOroszország és Kína közös hadgyakorlatot tartott a határon átnyúló terrorizmus visszaszorításáért hétfőn. A két hatalom először tartott ilyen akciót Moszkva 2022-es ukrajnai inváziója óta – írja a South China Morning Post. Cikkünk folyamatosan frissül az orosz-ukrán háború aktualitásaival.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×