eur:
397.67
usd:
364.47
bux:
72218.86
2024. augusztus 4. vasárnap Dominika, Domonkos
Szoboszlai Dominik, a Liverpool játékosa az angol első osztályú labdarúgó-bajnokság Liverpool-Crystal Palace mérkőzésén a liverpooli Anfield Road-i Stadionban 2024. április 14-én.
Nyitókép: Adam Vaughan

Ajaj, Szoboszlai Dominik kikerült a Liverpool meccskeretéből

A Liverpool labdarúgócsapatának vezetőedzője, Arne Slot "nem akart kockáztatni", ezért pihentette Szoboszlai Dominiket együttese Manchester United elleni felkészülési mérkőzésén, a dél-karolinai Columbiában.

Az egyesült államokbeli túra utolsó állomásán a Liverpool simán, 3-0-ra legyőzte ősi riválisát, a magyar válogatott csapatkapitánya ugyanakkor nem volt részese a sikernek.

"Ez már a 13. napunk a túrán, Dominik minden edzésen és meccsen ott volt, a legutóbbit alig két napja játszotta.

Kicsit fáradt, nem akartunk semmit kockáztatni,

mert szombat este repülünk haza, kedden pedig már teljes edzés vár ránk" - mondta a holland szakember a klub honlapján arra utalva, hogy jövő héten csatlakoznak a felkészüléshez azok a labdarúgók is, akik válogatottjukkal sokáig meneteltek az Európa-bajnokságon, valamint a Copa Americán.

A Liverpool az angol bajnoki élvonal augusztus 18-i rajtjáig még egy előkészületi meccset játszik, jövő vasárnap a Sevillát fogadja az Anfield Roadon, majd a Premier League nyitófordulójában az újonc Ipswich Townhoz látogat.

Szoboszlai a felkészülés során a Betis elleni találkozón betalált, csapata azzal a góllal nyert 1-0-ra.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.08.05. hétfő, 18:00
Pletser Tamás
az Erste Bank olaj- és gázipari elemzője
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×