eur:
396.73
usd:
371.54
bux:
71065.1
2024. június 26. szerda János, Pál
Az ETO FC Győr játékosai és szurkolói ünnepelnek, miután csapatuk 1-0-ra győzött az FC Ajka ellen a Merkantil Bank Liga NB II. 34., utolsó fordulójában játszott mérkőzésen az Ajkai Városi Sportcentrumban 2024. május 26-án. A Győr ezzel kilenc év szünet után újra az NB I-ben szerepelhet.
Nyitókép: MTI Fotószerkesztőség/Katona Tibor

Ismét van NB I-es focicsapata Győrnek

Az ETO FC Győr 1-0-ra legyőzte a vendéglátó és a mérkőzést emberhátrányban befejező Ajkát a labdarúgó NB II 34., utolsó fordulójának vasárnapi játéknapján, ezzel feljutott az élvonalba.

A győriek kilenc év szünet után szerepelhetnek majd újra az NB I-ben.

A feljutásra még a Vasasnak volt esélye, de kevésnek bizonyult, hogy az angyalföldiek otthon 4-0-ra verték az utolsó tíz percben kettős emberhátrányban játszó Soroksárt. Az ő feljutásukhoz ugyanis arra lett volna szükség, hogy a Győr ne szerezzen pontot Ajkán.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.06.26. szerda, 18:00
Szalai Máté
Közel-Kelet-szakértő, az olaszországi Ca’Foscari Egyetem kutatója
Csúnya lefordulás az európai tőzsdéken

Csúnya lefordulás az európai tőzsdéken

Az ázsiai piacokon felemás hangulatban telt szerda reggel a kereskedés, ezt követően Európában a tegnapi esést követően már pluszban nyitottak a tőzsdék, a déli órákra azonban elfogyott a lendület és lefordultak a vezető részvényindexek. A határidős részvényindexek jelenlegi állása alapján Amerikában vegyes lehet a nyitás, a tegnapi ralit követően azonban tovább emelkedhet az Nvidia árfolyama. Gazdasági események szempontjából az amerikai lakáspiaci adatokra lesz a mai napon érdemes figyelni.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×