eur:
396.51
usd:
369.75
bux:
69711.91
2024. június 17. hétfő Alida, Laura
Az ETO FC Győr játékosai és szurkolói ünnepelnek, miután csapatuk 1-0-ra győzött az FC Ajka ellen a Merkantil Bank Liga NB II. 34., utolsó fordulójában játszott mérkőzésen az Ajkai Városi Sportcentrumban 2024. május 26-án. A Győr ezzel kilenc év szünet után újra az NB I-ben szerepelhet.
Nyitókép: MTI Fotószerkesztőség/Katona Tibor

Ismét van NB I-es focicsapata Győrnek

Az ETO FC Győr 1-0-ra legyőzte a vendéglátó és a mérkőzést emberhátrányban befejező Ajkát a labdarúgó NB II 34., utolsó fordulójának vasárnapi játéknapján, ezzel feljutott az élvonalba.

A győriek kilenc év szünet után szerepelhetnek majd újra az NB I-ben.

A feljutásra még a Vasasnak volt esélye, de kevésnek bizonyult, hogy az angyalföldiek otthon 4-0-ra verték az utolsó tíz percben kettős emberhátrányban játszó Soroksárt. Az ő feljutásukhoz ugyanis arra lett volna szükség, hogy a Győr ne szerezzen pontot Ajkán.

Címlapról ajánljuk
Karácsony Gergely a Kúriához fordult, új választást szeretne - itt vannak az indokai

Karácsony Gergely a Kúriához fordult, új választást szeretne - itt vannak az indokai

Budapest főpolgármestere beadta hétfőn a Kúriának azt az indítványt, amelyben a főpolgármester-választás eredményének megsemmisítését és a szavazásnak az egész városban történő megismétlését kéri.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.06.17. hétfő, 18:00
Fürjes Balázs a Nemzetközi Olimpiai Bizottság tagja
Gyulay Zsolt a Magyar Olimpiai Bizottság elnöke
Több százezer magyar család várja lélegzet-visszafojtva, mit kezd a kormány napokon belül a lakáshitelekkel

Több százezer magyar család várja lélegzet-visszafojtva, mit kezd a kormány napokon belül a lakáshitelekkel

A jelenlegi szabályozás szerint június 30-án véget ér a jelzáloghitelek kamatstopja. Az intézkedés eddig 300 ezer háztartást óvott meg a magasabb kamatkörnyezet hatásaitól, a bankszektornak pedig több mint 400 milliárd forintjába került. Nagy Márton miniszter beszélt már az újabb meghosszabbításról, de az erről szóló jogszabály még mindig nem jelent meg. A BUBOR még mindig 7% közelében jár a bevezetéskori 2%-kal szemben, az érintett hiteladósok eloszlása alapján viszont szerencsére viszonylag kevesen vannak most már azok, akiket elviselhetetlen sokként érne a kamatstop hirtelen kivezetése.

EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. június 17. 16:59
×
×
×
×