eur:
389.69
usd:
363.8
bux:
0
2024. május 2. csütörtök Zsigmond
Dárdai Pál, a német első osztályú labdarúgó-bajnokságban szereplő Hertha BSC újonnan kinevezett vezetőedzője egy berlini sajtóértekezleten 2023. április 17-én. A Hertha szakmai munkáját harmadszor elvállaló Dárdai Sandro Schwarzot váltja a csapat kispadján.
Nyitókép: MTI/AP/DPA/Andreas Gora

Dárdai Pál helyett kért bocsánatot a Hertha BSC

Egy héttel az eset után a német labdarúgó másodosztályban szereplő Hertha BSC elnézést kért amiatt, hogy Dárdai Pál vezetőedző kivonult egy sajtótájékoztatóról.

A magyar tréner a múlt héten azt kifogásolta, hogy a Kicker magazin újságírója - aki korábban azt írta, hogy a csapatnak nincs koncepciója - többször is megpróbálta őt kérdezni. Dárdai először közölte, hogy nincs mondanivalója Steffen Rohrnak, majd amikor az ismét szót kért, dühösen távozott.

"Sajnáljuk a történteket, és hogy a média munkatársai nem tudtak teljes tudósítást leadni" - jelentette ki a berliniek sajtófőnöke, hozzátéve, belső megbeszélésekre került sor, melyek során rendezték a szokatlan és nagy figyelmet keltett ügyet.

Dárdai a szerdai sajtótájékoztatón már mosolyogva válaszolt a riporter kérdéseire.

Címlapról ajánljuk

Dobrev Klára a Ligetben: "fogd be a szádat, magyar dolgozó, mert különben kirúgunk, ezt üzeni Orbán Viktor kormánya"

Európai fizetéseket, európai nyugdíjat, európai egészségügyet, európai béreket sürgetett a Demokratikus Koalíció, az MSZP és a Párbeszéd európai parlamenti (EP-) listavezetője szerdán Budapesten. Dobrev Klára közölte, erős Európát akar, amely minden magyarra tud vigyázni, akkor is, ha a kormánnyal szemben kell megvédenie őket.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.02. csütörtök, 18:00
Könnyid László
a Magyar Turisztikai Ügynökség főigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×