eur:
389.25
usd:
362.66
bux:
0
2024. május 3. péntek Irma, Tímea
A Ferencváros játékosai ünnepelnek, miután 1-1-es döntetlent játszottak a Fiorentina ellen a labdarúgó Konferencia-liga csoportkörének hatodik, utolsó fordulójában játszott mérkőzésen a Groupama Arénában 2023. december 14-én. A Ferencváros második helyen jutott tovább a csoportból. Középen Dibusz Dénes kapus.
Nyitókép: MTI/Vasvári Tamás

NB I - Megnyerte a "bajnoki döntőt" a Ferencváros

A címvédő és listavezető Ferencváros Adama Traoré 89. percben szerzett góljával győzte le 1-0-ra otthon a második helyen álló Paksot a labdarúgó OTP Bank Liga 27. fordulójának vasárnapi rangadóján.

Az első félidőben mindkét oldalon a kapusok játszották a főszerepet, főként a paksi hálóőr, Szappanos teljesítménye marad emlékezetes, volt, hogy néhány másodpercen belül három nagy védést is bemutatott. A túloldalon Dibusz is magabiztos volt. Nem sokkal a szünet előtt az oldalvonal mellett szabadultak el az indulatok - Stankovic Kovácsnak reklamálta a második sárgát -, Abu Fani pedig a fél paksi csapattal összeakaszkodott.

A fordulást követően is a Ferencváros futballozott fölényben, a 63. percben Varga fejese után a felsőléc mentette meg a paksiakat. Nem sokkal később újra a góllövőlista éllovasa próbálkozott, de gyönyörű ollózását Szappanos hárította.

A hajrára Stankovic három cserével próbált még egy újabb lendületet adni a zöld-fehéreknek, és meg is lett az eredmény: a 89. percben az egyaránt a padról érkező Ben Romdan és Traoré összejátékából utóbbi döntötte el az összecsapást.

A zöld-fehérek így nyolc pontra növelték előnyüket közvetlen riválisukkal szemben, ráadásul egy mérkőzéssel kevesebbet játszottak, így hatalmas lépést tettek sorozatban a hatodik bajnoki címük felé.

Címlapról ajánljuk

Rendkívüli belpolitikai vihar lett egy atomerőműves cikkből Németországban

A havonta megjelenő, elemzésekre, illetve háttérjelentésekre összpontosító népszerű Cicero című magazin azt állította, hogy az atomerőművek egy évvel ezelőtti végleges leállításáról született döntés meghozatala előtt kulcsfontosságú szakértői információkat hallgattak el az atomenergia alkalmazásának legfőbb ellenzője, a zöldpárti gazdasági miniszter előtt.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.03. péntek, 18:00
Bakondi György
a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója, a Stratégiai Tanácsadó Testület tagja
Órákon belül érkezik az adat, ami eldöntheti a forint sorsát

Órákon belül érkezik az adat, ami eldöntheti a forint sorsát

Sorra töri át a vezető devizákkal szemben a fontos szinteket a forint, a magyar idő szerint délután 14 óra 30 perckor érkező amerikai munkaerőpiaci adatok azonban várhatóan ezúttal is komoly elmozdulásokat hoznak a részvény- és devizapiacokon egyaránt, ennek következtében pedig gyorsan változhat a kép a forint esetében is. Devizapiaci témákkal is foglalkozunk a május 16-i Portfolio Investment Day 2024 konferenciánkon, amelyen a részvétel regisztráció után ingyenes. Regisztráció és jelentkezés itt.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×