eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 28. vasárnap Valéria
Szoboszlai Dominik, a magyar válogatott játékosa (j) és Marco Rossi szövetségi kapitány a labdarúgó Európa-bajnoki selejtezők tizedik, utolsó fordulójában, a G csoportban játszott Magyarország - Montenegró mérkőzés után a budapesti Puskás Arénában 2023. november 19-én. A nemzeti együttes 3-1-ra nyert, így csoportelsőként jutott ki a jövő évi németországi Eb-re.
Nyitókép: Kovács Tamás

Hoppon maradt a magyar szurkolók többsége

Hatalmas volt az érdeklődés a magyar szurkolók részéről a nyári Európa-bajnokság azon mérkőzéseinek belépőire, melyeken Marco Rossi tanítványai lépnek pályára.

A sorsolás után csütörtökön értesítették a drukkereket, hogy ki az, aki megvásárolhatja belépőit a találkozókra, az MLSZ az európai szövetségtől kérte ki az adatokat, amiből kiderült, hogy a magyar válogatott kölni összecsapására Svájc ellen több mint 400 ezer, a két stuttgarti találkozó mindegyikére, Németország és Skócia ellen pedig több mint 500 ezer jegyigénylés futott be.

A kölni stadion befogadóképessége 43 ezer fő, míg a stuttgartié 51 ezer, viszont az érintett válogatottak drukkerei "csak" 10-10 ezer jegyet kaptak a találkozókra, a fennmaradó belépőkre pedig szerte a világból bárki - akár Magyarországról is - pályázhatott. Az UEFA rendszerében a nyerteseknek január 31-ig van lehetőségük arra, hogy kifizessék belépőiket, és ha ezt nem teszik meg, akkor ezek a jegyek felszabadulnak, márciusban pedig újabb sorsolás dönt majd a gazdáikról.

A tornán Marco Rossi szövetségi kapitány együttese Svájccal június 15-én, Németországgal június 19-én, Skóciával pedig június 23-án játszik a csoportban, előbbivel Kölnben, utóbbi kettővel Stuttgartban.

Címlapról ajánljuk
Ő volt az egyik leggazdagabb orosz egyenruhás. Most rács mögé kerül

Ő volt az egyik leggazdagabb orosz egyenruhás. Most rács mögé kerül

Ő volt az egyik leggazdagabb orosz katona. Most rács mögé kerül. Oroszországban őrizetben várja az ellene induló korrupciós nyomozást Tyimur Ivanov védelmi államtitkár, akit az egyik leggazdagabb egyenruhásként írtak le. Igatlanportfólió, autókollekció, svájci síelések és a celebekkel való bulizás – a hivatalnok playboyhoz méltó életet élt.

Nagy meglepetés várható az áprilisi diktálós gázszámláknál

A fura április, sőt tavasz miatt meghökkentő gázszámlákat kaphatnak a diktálós fogyasztók. Mindez azért érdekes, mert ezrek kaptak az elmúlt két hónapban mínuszos számlákat főleg a nagy meleg miatt. Az elmúlt 10 nap szokatlan hidege fordított esetek is hozhat. Megpróbáljuk elmagyarázni, hogy miért.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×