eur:
389.13
usd:
363.06
bux:
68036.05
2024. május 2. csütörtök Zsigmond
Katrine Lunde, a győztes Vipers játékosa a női kézilabda Bajnokok Ligája elődöntőjében játszott Metz HB - Vipers Kristiansand mérkőzésen a budapesti MVM Dome-ban 2022. június 4-én. A Győri Audi ETO KC után a címvédő Vipers Kristiansand jutott döntőbe, miután 33-27-re legyőzte a Metz HB csapatát.
Nyitókép: MTI/Kovács Anikó

A csőd szélére került a többszörös BL-győztes csapat, már a játékosok kalapoznak

Csődveszély fenyegeti a női kézilabda Bajnokok Ligája legutóbbi három kiírását megnyerő Vipers Kristiansandot.

A klubigazgató, Benedicte Löyland szerint a helyzet kritikus, de mindent megtesznek annak érdekében, hogy az idény végére rendezzék soraikat. Egyelőre nincsenek lejárt tartozásaik, ezzel együtt a túlélésről szólnak ezek a hetek – írja a nemzetisport.hu.

Hétfőn a játékosok négy órán keresztül telefonálgattak, hogy kapcsolataik révén pénzügyi segítséget találjanak.

„Elég nehéz a helyzet. Elsősorban nem a saját munkámat féltem, hanem az jár a fejemben, mekkora csapás lenne a városnak és a helyi gyerekeknek, ha nem találnánk megoldást.

Gombóc van a torkomban, a sírás kerülget”

– mondta az olimpiai, világ- és Európa-bajnok Katrine Lundét, aki 2010 és 2015 között a Győr csapatát erősítette.

Benedicte Löyland szerint a BL-szerepléssel összefüggő utazási költségek megugrása, valamint támogatóik, üzleti partnereik saját gazdasági nehézségei együttesen okozzák a bajt. Már hoztak döntéseket a takarékosságról; állítólag egyelőre nincs szó a játékosok fizetésének csökkentéséről.

A Vipers tíz forduló után a negyedik helyen áll a BL B-csoportjában.

Címlapról ajánljuk
Elindultak az ellenőrzések az egészségügyben: mást várnak a háziorvosok, és mást a kamara

Elindultak az ellenőrzések az egészségügyben: mást várnak a háziorvosok, és mást a kamara

A háziorvosok kollegiális vezetője, Békássy Szabolcs azt mondta az InfoRádióban, hogy a Belügyminisztérium által nemrég elrendelt ellenőrzések célja hosszú távon nem a bírságolás, hanem egy átfogó kép kialakítása az egészségügyi ellátórendszer humánerőforrás helyzetéről. A Magyar Orvosi Kamara főtitkára pedig arról beszélt, hogy főként financiális okai lehetnek a nem megfelelő hatékonyságú kórházi munkavégzésnek.

Továbbra is az InfoRádió szólhat a Budapest 88,1 MHz-es frekvencián

Egyedüli pályázóként az InfoRádió Kft. nyerte meg a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság Médiatanácsa (NMHH) által a Budapest 88,1 MHz-es frekvencia használatára kiírt rádiós pályázatot, így a médiaszolgáltató szeptember 1-je után is folytathatja működését – közölte a hatóság.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.02. csütörtök, 18:00
Könnyid László
a Magyar Turisztikai Ügynökség főigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×