eur:
389.77
usd:
358.98
bux:
66346.97
2024. február 26. hétfő Géza
Nyitókép: magyarepitok.hu

Így áll most a Hungaroring megújuló szimbóluma

Teljesen átalakul a mogyoródi Forma–1-es pálya bejárata.

A Hungaroring Sport Zrt. megbízásából a Fejér B.Á.L. Zrt. és a West Hungária Bau Kft. közös konzorciumban dolgozik a Hungaroringen egy olyan új, ikonikus bejárati épület kivitelezésén, melyben kávézó, shop, porta, műveleti operatív központ és irodaépület is helyet kap. A munkálatokat tavasszal kezdték, de nehezítő körülmény volt, hogy a 2023-as Magyar Nagydíj miatt júliusban fel kellett függeszteni a kivitelezést – írja a magyarepitok.hu.

Mostanra már befejeződtek a bontások, sőt, a cölöpalapozási munkálatokat is elvégezték, így elkezdődhetett a szerkezetépítés. Jelenleg a 2. emeleti falak zsaluzása, vasszerelése történik, valamint zajlanak a két épületet összekötő födém előkészületei. Már folyamatban vannak a gépészeti és elektromos alapszerelések, illetve a külső elektromos nyomvonalak és a szennyvízhálózat kialakítása is.

A legkisebb energiafelhasználás érdekében az épület hűtés-fűtését megújuló energiaforrást használó levegő-levegő hőszivattyúval biztosítják. Az irodaház feletti lapostetőn extenzív zöldtető, illetve járható terasztető készül.

A földszint plusz három emeletes új fogadóépületben irodák, dolgozói konyha, mosdók, a legfelső szinten pedig gépészeti terek kapnak helyet.

Címlapról ajánljuk
Orbán Viktor a parlamentben: sűrű nap áll előttünk

Orbán Viktor a parlamentben: sűrű nap áll előttünk

A miniszterelnök napirend előtti szónoklatával indult a tavaszi parlamenti félév. Az első ülésen választanak új köztársasági elnököt és hagyhatják jóvá a honatyák Svédország NATO-csatlakozásának magyar támogatását. Tartson velünk, az eseményeket folyamatosan közvetítjük.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.02.26. hétfő, 18:00
Csizmadia Ervin
a Méltányosság Politikaelemző Központ igazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×