eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 28. vasárnap Valéria
PARIS, FRANCE - OCTOBER 25: Fans of Paris Saint-Germain perform a Tifo prior to the UEFA Champions League match between Paris Saint-Germain and AC Milan at Parc des Princes on October 25, 2023 in Paris, France (Photo by Christian Liewig - Corbis/Getty Images)
Nyitókép: Christian Liewig - Corbis/Getty Images

Komoly bírságot kapott a PSG, a Milan „olcsón” megúszta

Az Európai Labdarúgó Szövetség fegyelmi bizottsága pénzbírságra és szektorbezárásra büntette a Paris Saint-Germaint.

A francia bajnok klubnak a szurkolók viselkedése miatt kell fizetnie, összesen 98 ezer eurót: a drukkerek október 25-én az AC Milan ellen 3–0-ra megnyert hazai Bajnokok Ligája-mérkőzésen pirotechnikai eszközöket használtak (75 ezer euró), elzárták az átjárókat a szektorok között (18 ezer euró), valamint többen illetéktelenül a pálya területére is beléptek (5000 euró). A büntetés része az is, hogy a PSG-t – két évre felfüggesztve – részleges szektorbezárással sújtotta az UEFA.

A rivális olaszoknak 23 ezer eurót kell fizetniük: 20 ezret rendbontásért, 3000-et pirotechnika használatáért.

Az F-csoportban második helyezett párizsi együttes az ötödik fordulóban, jövő kedden a negyedik pozíciót elfoglaló Newcastle Unitedet fogadja, míg a harmadik Milan az éllovas Borussia Dortmundot látja vendégül.

Címlapról ajánljuk
Bizonytalan jövő: veszélybe kerülhetnek a tokaji és a villányi szőlőültetvények is

Bizonytalan jövő: veszélybe kerülhetnek a tokaji és a villányi szőlőültetvények is

Sokkal több a megműveletlen hazai szőlőterület, mint a korábbi években. A probléma mára a nagy hagyományokkal és presztízzsel rendelkező borvidékeket is elérte. Az Agrárszektor főszerkesztője azt mondta az InfoRádióban, hogy folyamatosan romlik a munkaerő minősége is, miközben egyre több gazdaság veszteséges, így valószínűleg nehéz évek várnak a magyar borágazatra.

Meglepő eredményei lettek a nagy légkonditesztnek

A Tudatos Vásárlók Egyesülete nemzetközi együttműködésben 57, Magyarországon is megvásárolható klímaberendezést tesztelt. Az eredményekről Dénes Júlia, az egyesület munkatársa beszélt az InfoRádióban.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×