eur:
390.25
usd:
364.32
bux:
0
2024. május 2. csütörtök Zsigmond
Fiola Attila, a magyar válogatott játékosa a labdarúgó Nemzetek Ligája 3. fordulójában játszott Magyarország – Németország mérkőzésen a budapesti Puskás Arénában 2022. június 11-én.
Nyitókép: MTI/Kovács Tamás

Nagy bajba került Marco Rossi

A labdarúgó-válogatott újabb kulcsembere szenvedett súlyos sérülést.

Vezéráldozattal járt a magyar labdarúgó-válogatott Kaunasban elért döntetlenje. A szerbek ellen 74 percet kapó, a litvánok elleni Európa-bajnoki selejtezőt pedig végigfutballozó Fiola Attila ugyanis megsérült utóbbi mérkőzésen, csütörtökön pedig gipszben fotózták – írja az Index.

A 33 éves védő a szintén sérült Willi Orbán helyén kapott lehetőséget Marco Rossi szövetségi kapitánytól. Az olasz szakember most újabb hátvédjét lesz kénytelen nélkülözni a bolgárok és a montenegróiak elleni sorsdöntő Eb-selejtezőkön.

„Fiola Attila a magyar válogatott Litvánia elleni mérkőzésén bokasérülést szenvedett, így hosszabb kihagyás vár csapatkapitányunkra” – erősítete meg a sérülés hírét klubja, a Fehérvár FC.

Az 56-szoros válogatott játékosnak tavasszal a térdével akadt problémája, műtétet követően a 2022–2023-as évad utolsó tíz fordulójában nem léphetett pályára.

Címlapról ajánljuk

Dobrev Klára a Ligetben: "fogd be a szádat, magyar dolgozó, mert különben kirúgunk, ezt üzeni Orbán Viktor kormánya"

Európai fizetéseket, európai nyugdíjat, európai egészségügyet, európai béreket sürgetett a Demokratikus Koalíció, az MSZP és a Párbeszéd európai parlamenti (EP-) listavezetője szerdán Budapesten. Dobrev Klára közölte, erős Európát akar, amely minden magyarra tud vigyázni, akkor is, ha a kormánnyal szemben kell megvédenie őket.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.02. csütörtök, 18:00
Könnyid László
a Magyar Turisztikai Ügynökség főigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×