eur:
390.25
usd:
364.32
bux:
0
2024. május 2. csütörtök Zsigmond
PORTO, PORTUGAL - OCTOBER 04:  Robert Lewandowski of FC Barcelona reacts during the UEFA Champions League match between FC Porto and FC Barcelona at Estadio do Dragao on October 04, 2023 in Porto, Portugal. (Photo by Jose Manuel Alvarez/Quality Sport Images/Getty Images)
Nyitókép: Jose Manuel Alvarez/Quality Sport Images/Getty Images

Elveszítette gólfelelősét a Barcelona

Bokasérülése miatt harcképtelenné vált Robert Lewandowski, az FC Barcelona labdarúgócsapatának sztárjátékosa.

A 35 esztendős lengyel klasszis szerda este az FC Porto otthonában 1-0-ra megnyert Bajnokok Ligája-összecsapás első félidejében David Carmo durva belépőjét követően dőlt ki a sorból.

A katalán klub mindössze annyit közölt, hogy Lewandowskinak "addig kell pihennie, amíg meg nem gyógyul", sajtóhírek szerint azonban legalább egy hónapig nem számíthat rá a szakvezetés, ez pedig azt jelenti, hogy várhatóan lemarad a Real Madrid elleni bajnoki szuperrangadóról, amelyet október 28-án rendeznek a katalán fővárosban.

Lewandowski a jelenlegi szezonban öt gólt és három gólpasszt jegyzett, ezzel csapata legeredményesebb játékosa.

A Barcelona nyolc fordulót követően a Real Madridtól egy ponttal lemaradva a második helyen áll a La Ligában, a BL második fordulója után pedig két győzelemmel az élen áll a H csoportban.

Címlapról ajánljuk

Dobrev Klára a Ligetben: "fogd be a szádat, magyar dolgozó, mert különben kirúgunk, ezt üzeni Orbán Viktor kormánya"

Európai fizetéseket, európai nyugdíjat, európai egészségügyet, európai béreket sürgetett a Demokratikus Koalíció, az MSZP és a Párbeszéd európai parlamenti (EP-) listavezetője szerdán Budapesten. Dobrev Klára közölte, erős Európát akar, amely minden magyarra tud vigyázni, akkor is, ha a kormánnyal szemben kell megvédenie őket.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.02. csütörtök, 18:00
Könnyid László
a Magyar Turisztikai Ügynökség főigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×