eur:
389.44
usd:
363.08
bux:
68123.99
2024. május 2. csütörtök Zsigmond
Volgográd, 2018. június 25.Az egyiptomi Mohamed Szalah az oroszországi labdarúgó-világbajnokság A csoportja harmadik fordulójában játszott Szaúd-Arábia - Egyiptom mérkőzésen Volgográdban 2018. június 25-én. (MTI/EPA/Zurab Kurcikidze)
Nyitókép: Zurab Kurcikidze

Jürgen Klopp megmondta, hogy mi lesz Szalah sorsa

Nincs napirenden Mohamed Szalah-nak a szaúdi futball-ligába szerződése Jürgen Klopp, a Szoboszlai Dominikot is foglalkoztató Liverpool vezetőedzője szerint.

A tréner arra a híresztelésre reagált pénteken, mely szerint az al-Ittihad mindent megtesz annak érdekében, hogy Karim Benzema, Fabinho és N'Golo Kanté mellett az egyiptomi csatárt is megszerezze.

"Ő nélkülözhetetlen nekünk, és az is marad. Ha a klub kapna egy ajánlatot érte, egyértelmű elutasítás lesz a válasz, ő nem eladó" - közölte a német szakember.

A 31 éves Szalah a nyáron hosszabbított szerződést 2025-ig az angol egyesületnél.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.03. péntek, 18:00
Bakondi György
a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója, a Stratégiai Tanácsadó Testület tagja
Szép pluszban zárt Amerika

Szép pluszban zárt Amerika

Vegyes mozgásokat láttunk ma a nemzetközi részvénypiacokon, Európában a befektetők a Fed tegnapi üzeneteit emésztették, miközben tovább dübörgött a gyorsjelentési szezon is, például Európa legnagyobb cége, a gyógyszergyártó Novo Nordisk, valamint a Shell is ma jelentett - mindkét cég megverte az elemzői profitvárakozásokat. A vezető amerikai indexek egy százalék körüli pluszban fejezték be a napot. Ezzel a mai napi izgalmaknak még nincs vége, hiszen az amerikai zárás után jelent majd az Apple is, amely jelenleg a világ második legértékesebb cége a Microsoft után.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×