eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 28. vasárnap Valéria
Christopher Nkunku, az RB Leipzig játékosa ünnepel, miután gólt lőtt a labdarúgó Bajnokok Ligája A csoportjának negyedik fordulójában játszott RB Leipzig - Paris Saint Germain mérkőzésen Lipcsében 2021. november 3-án.
Nyitókép: MTI/EPA/Filip Singer

A Chelsea elvitte az RB Leipzig egyik támadóját

A 25 éves, 10-szeres francia válogatott játékos hat évre írt alá a londoni együtteshez.

Christopher Nkunku már tavaly megegyezett az angol labdarúgó-bajnokságban szereplő Chelsea-vel, amely kedden délelőtt hivatalos csatornáin jelentette be a támadó 6 évre szóló hivatalos szerződését - írta az Index.

Nkunku nagyon örül, hogy a Kékekhez kerülhet.

"Nagy erőfeszítéseket tett a klub azért, hogy idekerüljek, és már alig várom, hogy megismerjem az új edzőmet és csapattársaimat, valamint megmutassam a csapat szurkolóinak, mire vagyok képes a pályán. Miután játszottam a Ligue 1-ben és a Bundesligában, most a Premier League-ben, a világ egyik legerősebb bajnokságában is szeretnék bizonyítani. Izgatottan várom ezt a kihívást, és büszkén viselem majd a Chelsea mezét" - lelkendezett a Chelsea hivatalos honlapján.

Érdekesség, hogy a tavalyi orvosi vizsgálatok idején még Thomas Tuchel irányította a csapatot, télen, az előszerződés aláírásakor Graham Potter volt a menedzser, Nkunku mostani érkezésénél viszont már Mauricio Pochettino a Chelsea edzője.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×