eur:
388.94
usd:
367.4
bux:
55878.16
2023. szeptember 29. péntek Mihály
A német csapat ünnepel a bajnoki trófeával a labdarúgó U17-es Európa-bajnokság döntőjében játszott Németország - Franciaország mérkőzés végén az Új Hidegkuti Nándor Stadionban 2023. június 2-án. A finálét a német válogatott nyerte, miután gól nélküli döntetlent követően 11-esekkel legyőzte a francia csapatot.
Nyitókép: MTI/Czeglédi Zsolt

Dárdai csapata nyerte a budapesti döntőt

A német válogatott nyerte a Magyarországon rendezett U17-es labdarúgó Európa-bajnokságot, mivel a döntőben gól nélküli döntetlent követően 11-esekkel legyőzte a francia csapatot.

Az Új Hidegkuti Nándor Stadionban lejátszott finálé gólt nem, csak kapufát hozott, így az idegek harca döntött az aranyéremről.

Sokáig úgy tűnt, hogy az első körben hibázó német játékos miatt a címvédő franciák örülhetnek, de a végső győzelemért próbálkozó Fode Sylla lövését kivédte a német kapus.

A hatodik körben pedig ismét a franciák hibáztak, a németek viszont nem, így utóbbiak ünnepelhettek.

A német csapat ebben a korosztályban 1984, 1992 és 2009 után negyedszer lett Európa-bajnok.

A kapufát Dárdai Bence, Dárdai Pál legkisebb fia lőtte, aki a büntetőjét is értékesítette.

U17-es Európa-bajnokság, döntő:

Németország-Franciaország 0-0 - 11-esekkel: 5-4

Budapest, 2023. június 2.
Dárdai Bence ünnepli csapata győzelmét a labdarúgó U17-es Európa-bajnokság döntőjében játszott Németország - Franciaország mérkőzés végén az Új Hidegkuti Nándor Stadionban 2023. június 2-án. A finálét a német válogatott nyerte, miután gól nélküli döntetlent követően 11-esekkel legyőzte a francia csapatot.
MTI/Czeglédi Zsolt
Dárdai Bence ünnepli csapata győzelmét a labdarúgó U17-es Európa-bajnokság döntőjében játszott Németország - Franciaország mérkőzés végén az Új Hidegkuti Nándor Stadionban 2023. június 2-án. MTI/Czeglédi Zsolt
Budapest, 2023. június 2.
Dárdai Bence, a német válogatott játékosa a labdarúgó U17-es Európa-bajnokság döntőjében játszott Németország - Franciaország mérkőzésen az Új Hidegkuti Nándor Stadionban 2023. június 2-án. A finálét a német válogatott nyerte, miután gól nélküli döntetlent követően 11-esekkel legyőzte a francia csapatot.
MTI/Czeglédi Zsolt
Dárdai Bence, a német válogatott játékosa a labdarúgó U17-es Európa-bajnokság döntőjében játszott Németország - Franciaország mérkőzésen az Új Hidegkuti Nándor Stadionban 2023. június 2-án. MTI/Czeglédi Zsolt
Címlapról ajánljuk

Az osztrákoknak elege lett a pontatlan magyar vasútból, drasztikusat léptek

Az ÖBB a vágányzár első két hetének tapasztalatai és többszöri figyelmeztetés után ma egyoldalúan bejelentette: jövő hétfőtől levágja a magyar vonatokat a nyugat-európai hálózatról és kettévágja Bécsben a Linz, Salzburg, München fele továbbmenő budapesti railjet vonatokat - írja Vitézy Dávid a közösségi oldalán.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2023.09.29. péntek, 18:00
Vinkó József
a Magyar Konyha főszerkesztője
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×