eur:
394.23
usd:
370.28
bux:
65674.41
2024. április 18. csütörtök Andrea, Ilma
Hungarys Marton Fucsovics applauds as he walks off the court after a defeat against Italys Jannik Sinner during their mens singles match on day five of the Australian Open tennis tournament in Melbourne on January 20, 2023. (Photo by Martin KEEP / AFP) / -- IMAGE RESTRICTED TO EDITORIAL USE - STRICTLY NO COMMERCIAL USE --
Nyitókép: Facebook/ Fucsovics Márton/ MARTIN KEEP

Tovább tart az amerikai csoda Fucsovics Márton számára

Fucsovics Márton bejutott a nyolcaddöntőbe az Indian Wells-i keménypályás tenisztorna férfi versenyében.

A világranglistán 84. játékos helyi idő szerint hétfőn az ATP-rangsorban 63. helyezett szlovák Alex Molcannal csapott össze.

A rivális az első játszma első felében szinte hibátlanul szervált, a 31 éves magyar 3:3-ig mindössze két labdamenetet nyert fogadóként, de a következő játékban brékelni tudott, és egymás után nyolc megszerzett adogatóponttal 40 perc után előnybe került.

A második játszmában a Davis Kupa-válogatott kiválósága nem sok kérdést hagyott: hibátlan szervajátékokkal és két brékkel villámgyorsan elhúzott 4:0-ra, majd simán bejutott a nyolcaddöntőbe. Fucsovics a második szettben saját szervái mögött mindössze egy pontot veszített és 78 perc alatt győzött.

A nyíregyházi teniszező - aki először jutott 16 közé a kaliforniai szuperversenyen - a nyolcaddöntőben a negyedik helyen kiemelt hazai kedvenccel, Taylor Fritzcel találkozik.

Eredmény:

férfiak, 10,1 millió dollár (3,6 milliárd forint) összdíjazás:

3. forduló (a nyolcaddöntőbe jutásért):

Fucsovics Márton-Alex Molcan (szlovák) 6:4, 6:2

Címlapról ajánljuk
Európa-liga élőben: csodát kellene tennie a Liverpoolnak a továbbjutáshoz
élő közvetítés

Európa-liga élőben: csodát kellene tennie a Liverpoolnak a továbbjutáshoz

A Liverpool szempontjából katasztrofálisan „sikerült” első mérkőzés miatt háromgólos hátrányból kezdik a Vörösök Bergamóban az Atalanta elleni visszavágót. A tét az Európa-liga elődöntőjébe jutás. Szoboszlai Dominik visszakerült a kezdő tizenegybe, a középpályások közül Endo és Elliott is kimaradt.
VIDEÓ
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×