eur:
395.64
usd:
371.99
bux:
65674.41
2024. április 19. péntek Emma
Szoboszlai Dominik, az RB Leipzig játékosa, miután gólt szerzett a labdarúgó Bajnokok Ligájának csoportkörében, az F csoport hatodik fordulójában játszott Sahtar Donyeck-RB Leipzig mérkőzésen Varsóban 2022. november 2-án.
Nyitókép: MTI/EPA/PAP/Leszek Szymanski

Napokon belül a Premier League-ben lehet Szoboszlai Dominik

Azt is sejteni lehet már, hogy ki segíti a megegyezést.

Az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban jelenleg 10. helyen álló Chelsea napokon belül megegyezhet a magyar válogatott csapatkapitányával, a német RB Leipzig középpályásával, Szoboszlai Dominikkal - írta a Nemzeti Sport az olasz tuttomercatoweb.com értesülése alapján.

Úgy hírlik, a felek nagyon közel állnak az üzlet megkötéséhez, a transzfer pedig a következő napokban le is záródhat. Az olaszok szerint az üzletben szerepet játszhat a Chelsea 2022 végén kinevezett technikai igazgatója, Christopher Vivell is, aki korábban az RB Leipzignél dolgozott hasonló pozícióban.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
Lefordultak az amerikai indexek

Lefordultak az amerikai indexek

Gazdasági információk tekintetében ma az amerikai lakáspiacról közölnek újabb adatot, ez a monetáris politikai kilátások szempontjából lehet érdekes. A héten eddig kedvezőtlenül alakulnak a részvénypiaci folyamatok, elsősorban az Izrael és Irán közötti konfliktus fokozódása nyomta rá a bélyegét a hangulatra, emellett továbbra is ott vannak a ragadós amerikai inflációval kapcsolatos aggályok, amelyek azt a narratívát erősítik, hogy akár hosszabb ideig maradhat a magas kamatszint. A magyar tőzsde ma esett, az európaiak viszont pluszban zártak. A tengerentúlon egyelőre esés látszik.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×