eur:
388.46
usd:
360.87
bux:
68625.9
2024. május 7. kedd Gizella
Az újpesti Mbaye Diagne (b) és a debreceni Balogh Norbert (j) a labdarúgó OTP Bank Liga 11. fordulójában játszott DVSC-TEVA - Újpest FC mérkőzésen a debreceni Nagyerdei Stadionban 2015. október 3-án.
Nyitókép: MTI/Czeglédi Zsolt

Két NB I-es csapatba is magyar válogatott labdarúgó igazolt

Baráth Péter a Ferencváros, Balogh Norbert a Vasas labdarúgócsapatában folytatja pályafutását.

Az Európa-ligában nyolcaddöntős, címvédő zöld-fehérek honlapján kiemelték, a 20 éves Baráth kölcsönbe érkezik a DVSC-től a Népligetbe. A középpályás tavaly novemberben, Luxemburg ellen debütált a magyar válogatottban, az OTP Bank Liga mostani idényében 15 összecsapáson két gól és három gólpassz áll a neve mellett.

A 26 éves, kétszeres válogatott Balogh - amint arról az angyalföldiek közösségi oldala beszámolt - a szlovák élvonalbeli DAC együttesétől érkezik ugyancsak kölcsönbe az OTP Bank Liga sereghajtójához. A 196 cm magas támadó ezt megelőzően Magyarországon a DVSC-ben és a Budapest Honvédban is játszott, míg külföldön a Palermo, a ciprusi APOEL és az angol Hull City légiósa volt.

Az ugyancsak a kiesés elkerüléséért harcoló MOL Fehérvár Újpestről erősített: az utánpótlás-válogatott Csongvai Áron, valamint Katona Mátyás is a Fejér vármegyeieknél folytatja pályafutását. Mindketten három évre írtak alá új klubjukhoz.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.07. kedd, 18:00
Resperger István ezredes
a Magyar Agrár-és Élettudományi Egyetem Szent-István Biztonságkutató Központ igazgatója
Folytatódik az emelkedés a tőzsdéken

Folytatódik az emelkedés a tőzsdéken

Gazdasági adatok tekintetében ma Németországban érkeznek fontos számok az ipar kilátásaival kapcsolatban, ezen kívül érkezik még európai kiskereskedelmi adat is, illetve a hazai kiskereskedelmi adatokat is ma közlik. Tegnap kimondottan jó hangulatban zajlott a kereskedés a tőzsdéken, nagyot tudott a hazai piacon ralizni az OTP. Ami a mai napot illeti, egyelőre ktiart a tegnapi optimizmus a piacokon, a vezető európai részvényindexeknél kisebb emelkedést láthatunk.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×