eur:
392.64
usd:
366.12
bux:
66775.82
2024. április 25. csütörtök Márk
Sergio Pérez, a Red Bull mexikói versenyzője ünnepel, miután megnyerte a Forma-1-es autós gyorsasági világbajnokság Szingapúri Nagydíját 2022. október 2-án.
Nyitókép: Sergio Pérez, a Red Bull mexikói versenyzője ünnepel, miután megnyerte a Forma-1-es autós gyorsasági világbajnokság Szingapúri Nagydíját 2022. október 2-án. MTI/AP/Vincent Thian

Brazil Nagydíj - Sergio Pérez volt a leggyorsabb az első szabadedzésen

Sergio Pérez, a Red Bull mexikói pilótája érte el a legjobb köridőt pénteken a Forma-1-es Brazil Nagydíj első szabadedzésén.

Pérez 1:11.853 perccel bizonyult a legjobbnak, a sűrű élmezőnyben mindössze négy ezredmásodperccel maradt el tőle a monacói Charles Leclerc (Ferrari) és nyolc ezreddel az immár kétszeres világbajnok holland csapattárs, Max Verstappen. Az őket követő spanyol Carlos Sainz Jr. (Ferrari) és a hétszeres vb-győztes brit Lewis Hamilton (Mercedes) között egy ezred volt a különbség, míg hatodik helyre utóbbi pilóta csapat- és honfitársa, George Russell ért oda.

A program 20 órától az időmérő edzéssel folytatódik, az előrejelzések szerint nagy valószínűséggel eső várható.

Az edzés elején jelentettek be, hogy Sainz motorcsere miatt ötrajthelyes büntetést kapott a vasárnapi futamra, a pilótának ez már a hatodik új erőforrása a szezonban.

1. szabadedzés (a formula1.com alapján):

1. Sergio Pérez (mexikói, Red Bull) 1:11.853 perc

2. Charles Leclerc (monacói, Ferrari) 1:11.857

3. Max Verstappen (holland, Red Bull) 1:11.861

4. Carlos Sainz Jr. (spanyol, Ferrari) 1:12.039

5. Lewis Hamilton (brit, Mercedes) 1:12.040

6. George Russell (brit, Mercedes) 1:12.055

A további program:

időmérő edzés 20.00

szombat:

2. szabadedzés 16.30

sprintfutam 20.30

vasárnap:

futam 19.00

Címlapról ajánljuk
Döntött a kormány: három kérdésben is módosítják az alaptörvényt – Kormányinfó percről percre

Döntött a kormány: három kérdésben is módosítják az alaptörvényt – Kormányinfó percről percre

Megszűnik az igazságügyi miniszteri ellenjegyzés a kegyelmi ügyekben, viszont kiskorúkat érintő ügyekben nem lehet majd kegyelmet adni – jelentette be a Kormányinfón Gulyás Gergely, a Miniszterelnökséget vezető miniszter. Két további kérdésben is módosul az alaptörvény. Május 8-én Budapestre látogat a kínai elnök. Kövesse velünk élőben a Kormányinfót!

Orbán Viktor: idén lezárhatjuk a nyugati civilizáció egy dicstelen korszakát

Megkezdődött a Millenárison a Konzervatív Politikai Akció Konferenciája (CPAC Hungary), a kétnapos rendezvény megnyitóján a miniszterelnök is beszédet mondott. Úgy látja, a progresszív liberális szellem rosszabbá tette a világot, háborúkat szított, el akarta pusztítani a nemzeteket. Szerinte e szellem hívei ugyanúgy építik ki a hatalmukat, mint annak idején a kommunisták, a folyamatot öt pontba szedte.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.25. csütörtök, 18:00
Bóka János
európai uniós ügyekért felelős miniszter
Itt vannak a friss számok - Drága a magyar benzin?

Itt vannak a friss számok - Drága a magyar benzin?

Az Európai Bizottság adataira támaszkodva a KSH heti rendszerességgel fogja közzétenni a saját régiós üzemanyagár-rangsorát péntekenként, ami azért fontos, mert ez a statisztika fogja az alapját adni egy esetleges kormányzati beavatkozásnak az üzemanyagpiacon. A hivatal módszertanának torzító hatásai miatt mi is elvégezzük a regionális összehasonlítást, a számításba vett országok köre azonban azokra korlátozódik, amelyek valós alternatívát nyújthatnak a hazai autósok számára, ha túl drágának találnák a benzint a magyar kutakon. Vajon mekkora a különbség a két módszertan által kalkulált régiós átlagárak között, és mennyire tér el ezektől a hazai üzemanyagár?

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×