eur:
393.84
usd:
367.76
bux:
0
2024. április 25. csütörtök Márk
Manchester, 2018. március 24.Az argentin Angel Di Maria (j) és az olasz Marco Verratti az Argentína - Olaszország barátságos labdarúgó-mérkőzésen Manchesterben 2018. március 23-án. Az argentin válogatott 2-0-re győzött. (MTI/EPA/Peter Powell)
Nyitókép: Peter Powell

Olasz bajnokság: a Juventus egyelőre nem számíthat Angel Di Maríára

Súlyosabb sérülést szenvedett a Juve argentin válogatott játékosa, így valószínűleg november elejéig nem is játszhat.

A 34 éves futballistának kedden, az izraeli Makkabi Haifa vendégeként 2-0-ra elveszített Bajnokok Ligája-mérkőzésen sérült meg a jobb combizma, melyet csütörtökön vizsgáltak meg tüzetesebben az orvosok.

A Juventus közlése alapján Di Maríának nagyjából 20 napot kell kihagynia, világbajnoki szereplése így nincs veszélyben.

A támadó várhatóan helyet kap majd a november 20-án kezdődő katari vb-n szereplő argentin csapatban. Az együttes a C csoportban Szaúd-Arábiával, Mexikóval, valamint Lengyelországgal találkozik majd.

A Juventusnak nagyon nem jött jól Di María kényszerű kiválása, a csapatnak ugyanis nélküle is temérdek sérültje van. Massimiliano Allegri vezetőedző tanítványai kilenc forduló után csak nyolcadikak a Serie A-ban, a BL-ben pedig négy kör után harmadikok a csoportjukban, s nagyon nehéz dolguk lesz a továbbjutás kiharcolása szempontjából, mert előbb a Benficához utaznak, aztán a Paris Saint-Germaint fogadják.

Címlapról ajánljuk

Annyi Szoboszlai Dominik álmainak

Az Everton hazai pályán 2-0-ra verte városi riválisát, a Szoboszlai Dominikkel felálló Liverpool FC-t az angol labdarúgó-bajnokság 29. fordulójából szerdára halasztott mérkőzésen.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.25. csütörtök, 18:00
Bóka János
európai uniós ügyekért felelős miniszter
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. április 25. 06:13
×
×
×
×