eur:
394.44
usd:
370.58
bux:
65045.06
2024. április 19. péntek Emma
A magyar válogatott tagja, Ádám Martin a wolverhamptoni Molineux Stadionban 2022. június 13-án. A játékosok megtekintették a pályát a Nemzetek Ligája 4. fordulójának másnap esti, Anglia-Magyarország labdarúgó-mérkőzése előtt.
Nyitókép: MTI/Koszticsák Szilárd

Ádám Martin újabb elismerést söpört be, ő a legjobb mezőnyjátékos

A Paks színeiben az elmúlt szezonban 31 találattal gólkirály Ádám Martint választották meg a legjobb mezőnyjátékosnak az OTP Bank Ligában a Hivatásos Labdarúgók Szervezetének szavazásán.

A HLSZ szavazásán a legjobb kapus, ahogyan tavaly és tavalyelőtt is, a ferencvárosi Dibusz Dénes lett, míg a legjobb külföldön futballozó játékosnak válogatottbeli társát, Sallai Rolandot választották. Ádám Martint pedig a legjobb mezőnyjátékosnak választották meg.

Az NB I álomcsapatába hat játékos került be a címvédő Ferencvárosból.

Az OTP Bank Liga 2021/22-es szezonjának álomcsapata:

Dibusz Dénes (Ferencvárosi TC) - Botka Endre (Ferencvárosi TC), Miha Blazic (Ferencvárosi TC), Nego Loic (MOL Fehérvár FC), Nagy Zsolt (Puskás Akadémia) - Aissa Laidouni (Ferencvárosi TC), Yohan Croizet (Újpest FC), Bognár István (Paksi FC) - Ádám Martin (Paksi FC), Ryan Mmaee (Ferencvárosi TC), Tokmac Nguen (Ferencvárosi TC)

Ádám Martin a magyar szezon után, nem kis meglepetésre, az ottani idény közben Dél-Koreába szerződött. Legutóbb szeptember 11-én írhattunk róla, akkor újabb gólt szerzett az Ulszan Hyundai színeiben. A magyar válogatott támadó a Pohang Steelers elleni, hazai mérkőzésen büntetőből volt eredményes. Ez volt az 5. találata a bajnokságban. Ezzel a 31. a góllövőlistán.

Legutóbb csereként állt be a 83. percben. A dél-koreai bajnokság alapszakaszát csapata nyerte meg, október 1-től következik a rájátszás, amelyben 6 együttes érdekelt.

Címlapról ajánljuk

Orbán Viktor: eljött az idő, hogy Budapest után Brüsszelben is megmentsük a szabadságot

"Amíg nemzeti kormány lesz, Magyarország nem lép be az ukrajnai háborúba senkinek az oldalán" - jelentette ki a Fidesz EP-kampánynyitó rendezvényén pénteken Orbán Viktor pártelnök. "No migration, no gender, no war" - adta ki a hármas jelszót.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.22. hétfő, 18:00
Dobrowiecki Péter Lengyelország-szakértő, az MCC Magyar-Német Intézet kutatási vezetője
Mitrovits Miklós történész, Lengyelország-szakértő
Izrael megtámadta Iránt - Mutatjuk a tőzsdei reakciókat

Izrael megtámadta Iránt - Mutatjuk a tőzsdei reakciókat

Péntekre virradóra megtörtént Izrael válaszcsapása Irán ellen, ennek hatására komoly esést láthattunk az Ázsiai piacokon, és kilőttek a nemesfémek, valamint az olaj is. Ezt követően az európai és amerikai tőzsdéken ugyan a kezdeti aggodalmakat követően nagyobb esés volt várható, a nyitásra azonban jelentősen javult a hangulat. Alapvetően az egész héten rossz hangulat uralkodik a világ tőzsdéin, az izraeli válaszcsapást már beárazták egy bizonyos mértékig a piacok.

EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. április 19. 18:04
×
×
×
×