eur:
389.41
usd:
363.35
bux:
68123.99
2024. május 2. csütörtök Zsigmond
MANCHESTER, ENGLAND - JULY 28:  Mason Greenwood of Manchester United looks on during a pre-season friendly match between Manchester United and Brentford at Old Trafford on July 28, 2021 in Manchester, England. (Photo by James Gill - Danehouse/Getty Images)
Nyitókép: James Gill - Danehouse/Getty Images

A Manchester United megsemmisül Gary Neville szerint

Korábbi játékosa, Gary Neville szerint a Manchester United labdarúgócsapata elérte a mélypontot szombaton, amikor 35 perc után már 4-0-s hátrányban volt a Brentford otthonában az angol bajnokság második fordulójában.

"Negyvenkét éve figyelem a Unitedet, de egyetlen pillanat sem jut eszembe, amikor olyan rosszul alakultak a csapat dolgai, mint az első félidőben. A klub megsemmisülésének vagyunk tanúi" - nyilatkozta a kétszeres Bajnokok Ligája-győztes, 85-szörös válogatott futballista.

Neville rendkívül kritikusan beszélt a tulajdonos Glazer-családról, szerinte az amerikaiak tönkretették a klubot.

A BBC szakértője, Christopher Sutton is azt mondta, hogy a United elérte a mélypontot, és ezt a szót használta a Sunday Times című lap is.

Neville-hez hasonlóan a 63-szoros válogatott Alan Shearer is az évek óta tartó rossz vezetést hibáztatja a kudarcokért.

"Ez teljes káosz. Évek óta tartó kudarc, amelynek oka a rossz vezetés és a szörnyű játékospolitika" - szögezte le Shearer. Hozzátette, idő és hihetetlen mennyiségű pénz, a szurkolók részéről pedig sok türelem kell ahhoz, hogy rendbe jöjjenek a dolgok.

"Mérföldekre vannak attól, ahol lenni szeretnének" - hangsúlyozta.

A jelenlegi játékosok közül a kapus David De Gea szólalt meg, és kijelentette: keményen dolgoznak azért, hogy maguk mögött hagyják a rossz idénykezdetet.

"Nagy változások történtek, és ezek csak az első meccsek voltak. Sokat kell fejlődnünk, meg kell hallgatnunk, mit akar a vezetőedző, nagyon jól fel kell készülnünk, és persze el kell kezdenünk meccseket nyerni, nem számít, ki ellen játszunk" - vélekedett.

Az előző szezonban hatodik helyezett Manchester United sorozatban a hetedik idegenbeli bajnokiját veszítette el, hétfőhöz egy hétre pedig a Liverpoolt fogadja.

"Úgy kell edzenünk és játszanunk, mintha az életünk múlna rajta. A címerért és a büszkeségünkért kell futballoznunk" - szögezte le a spanyol kapus.

Címlapról ajánljuk
Wéber Gábor elmondta, ki szorongathatja meg Max Verstappent

Wéber Gábor elmondta, ki szorongathatja meg Max Verstappent

A hétvégi Forma–1-es Miami Nagydíjon is a Red Bull és Max Verstappen a fő esélyes – mondta az InfoRádióban Wéber Gábor. A kommentátor a 2024-es szezon első öt versenyének legfontosabb történéseit is elemezte, valamint kitért arra is, milyen következményei lehetnek annak, hogy Adrian Newey tervezőmérnök 2025-ben már biztosan távozik a vb-címvédő istállótól.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.03. péntek, 18:00
Bakondi György
a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója, a Stratégiai Tanácsadó Testület tagja
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×