eur:
393.63
usd:
364.79
bux:
0
2024. március 29. péntek Auguszta
Dejan Udovicic, az amerikai válogatott szövetségi kapitánya a vizes világbajnokság férfi vízilabda tornáján az 5-8. helyért játszott Magyarország-Egyesült Államok mérkőzésen a margitszigeti Hajós Alfréd Nemzeti Sportuszodában 2022. július 1-jén.
Nyitókép: Dejan Udovicic, az amerikai válogatott szövetségi kapitánya a vizes világbajnokság férfi vízilabda tornáján az 5-8. helyért játszott Magyarország-Egyesült Államok mérkőzésen. MTI/Koszticsák Szilárd

Kikapott az amerikaiaktól, és a hetedik helyért játszik a férfi vízilabda-válogatott

A magyar férfi vízilabda-válogatott ötméteresekkel kikapott az Egyesült Államok csapatától pénteken, így a hetedik helyért játszhat vasárnap Montenegróval a hazai rendezésű világbajnokságon.

Az Európa-bajnok, olimpiai bronzérmes magyar együttes a találkozó során többször is két-három góllal vezetett, de nem tudta végérvényesen leszakítani rendkívül lelkes riválisát, akik az ötméteres-párbajban nem hibáztak.

Märcz Tamás szövetségi kapitány alakulata a vasárnapi helyosztón azzal a Montenegróval találkozik, amelyet a csoportkör nyitányán 12-8-ra legyőzött.

Címlapról ajánljuk

A lelki álomkórtól óv Ferenc pápa a keresztút meditációjában

Az elnyomástól és igazságtalanságtól megalázott Krisztusok, a háború őrültsége miatt mosolyukat vesztett gyermekek és a bántalmazást elszenvedő nők a főszereplői a nagypéntek esti keresztút állomásain elhangzó meditációknak, melyeknek szövegét első alkalommal Ferenc pápa írta.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.02. kedd, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×