eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 28. vasárnap Valéria
Fiola Attila (elöl, b) és Botka Endre (elöl, j), valamint Sergej Milinkovic-Savic (k) a Magyarország – Szerbia barátságos labdarúgó-mérkőzésen a Puskás Arénában 2022. március 24-én.
Nyitókép: MTI/Kovács Tamás

Ketten kidőltek a Rossi-csapatból

Willi Orbán viszont már együtt edzett a többiekkel.

Botka Endre és Baráth Péter sem lép pályára a magyar labdarúgó-válogatottban az Észak-Írország ellen kedd este sorra kerülő barátságos mérkőzésen.

A magyar szövetség honlapja szerint a Ferencvárost erősítő Botka izomsérülést szenvedett csütörtökön, amikor a csapat 1-0-ra kikapott Szerbiától a Puskás Stadionban. A hátvéd már el is hagyta a válogatott edzőtáborát. Marco Rossi szövetségi kapitány nem hív be új játékost a helyére. A debreceni Baráth a Lengyelországba látogató U21-es válogatotthoz csatlakozik.

A pénteki regenerációs nap után szombaton már szinte a teljes keret a pályán volt Telkiben, Szoboszlai Dominik azonban - mivel az utóbbi hetekben nem kapott jelentősebb meccsterhelést Lipcsében - ezúttal is regeneráló gyakorlatokat végzett.

Willi Orbán - akinek nemrég távolították el a bölcsességfogát - pénteken csatlakozott a csapathoz, és szombat délután már részt vett az edzésen.

Az északír-magyar felkészülési mérkőzés kedden 20.45-kor kezdődik Belfastban.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×