eur:
394.24
usd:
369.95
bux:
65045.06
2024. április 20. szombat Tivadar
Waltner Róbert, a zalaegerszegi csapat vezetőedzője a labdarúgó OTP Bank Liga 9. fordulójában játszott Ferencvárosi TC - ZTE FC mérkőzésen Budapesten, a Groupama Arénában 2021. október 16-án.
Nyitókép: MTI/Illyés Tibor

Lemondott a labdarúgó NB I egyik csapatának vezetőedzője

Waltner Róbert lemondott a labdarúgó OTP Bank Ligában szereplő Zalaegerszeg vezetőedzői posztjáról.

"Waltner ma délben bejelentette, hogy szeretné kérni szerződésének azonnali felmondását. Váratlanul ért minket a döntése, de tiszteletben tartottuk a kérését. A szezon végéig a jelenlegi edzői stáb irányítja a szakmai munkát" - közölte pénteken a klub honlapján Végh Gábor, a ZTE FC elnöke.

A 44 éves edző tavaly március 15-én vette át a zalaiak irányítását.

Debrecen, 2021. augusztus 21.
Waltner Róbert, a Zalaegerszeg vezetőedzője az OTP Bank Liga 4. fordulójában játszott Debreceni VSC - ZTE FC mérkőzésen a debreceni Nagyerdei Stadionban 2021. augusztus 21-én.
MTI/Czeglédi Zsolt
Waltner Róbert, a Zalaegerszeg vezetőedzője az OTP Bank Liga 4. fordulójában játszott Debreceni VSC - ZTE FC mérkőzésen a debreceni Nagyerdei Stadionban 2021. augusztus 21-én. MTI/Czeglédi Zsolt

A csapat a kilencedik helyen zárta az elmúlt idényt, jelenleg pedig a negyedik pozícióban áll. Waltner mérlege 13 győzelem, tíz döntetlen és 11 vereség volt a tétmérkőzéseken.

Címlapról ajánljuk
Dohányosokat kérdeztek, érdekes dologok derültek ki

Dohányosokat kérdeztek, érdekes dologok derültek ki

A leszokási hajlandóságot nagyban befolyásolja, hogy mennyire érezzük távolinak a dohányzás negatív, illetve a leszokás pozitív következményeit – derül ki az ELTE PPK kutatóinak 1500 dohányost bevonó vizsgálatából.

Kiderült, hány magyar dolgozik külföldön – és az is, mivel lehetne őket hazacsábítani

A magyarok főképpen a külföldön elérhető magasabb fizetés, az itthoni bizonytalanabb, kiszámíthatatlanabb jövő, valamint a "klíma" miatt vándorolnak ki valamelyik nyugat-európai országba – ez derült ki az Egyensúly Intézet felméréséből, amelyből javaslatcsomag is készült az intézet és a Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetsége összefogásából. Az InfoRádió Kozák Ákost és Gazsi Attilát kérdezte.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.22. hétfő, 18:00
Dobrowiecki Péter Lengyelország-szakértő, az MCC Magyar-Német Intézet kutatási vezetője
Mitrovits Miklós történész, Lengyelország-szakértő
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×