eur:
390.62
usd:
365.06
bux:
68262.27
2024. április 30. kedd Katalin, Kitti
A trófea a 2019-2020-as labdarúgó Bajnokok Ligája csapatbeosztásának sorsolásán az Európai Labdarúgó-szövetség, az UEFA nyoni székházában 2019. augusztus 5-én.
Nyitókép: MTI/EPA/Salvatore Di Nolfi

Hét gólt szerezve jutott tovább a Bayern a BL-ben

A Bayern München hazai BL-története egyik legfölényesebb győzelmét aratva, 8-2-es összesítéssel jutott be a labdarúgó Bajnokok Ligája legjobb nyolc közé. A Liverpool ugyan 1-0-s vereséget szenvedett az Internazionalétől, de 2-1-es összesítéssel továbbjutott.

BAYERN MÜNCHEN–SALZBURG. Az összeállítások. Bayern: Neuer - Pavard, Süle, Hernandez - Kimmich, Musiala – Gnabry, T. Müller, L. Sané, Coman - Lewandowski. Salzburg: Köhn - Kristensen, Solet, Wöber, Ulmer - Capaldo, Camara, Seiwald, Aaronson - Adamu, Adeyemi

LIVERPOOL–INTERNAZIONALE. Az összeállítások. Liverpool: Alisson - Alexander-Arnold, Matip, Van Dijk, Robertson - C. Jones, Fabinho, Thiago - Szalah, Diogo Jota, Mané. Internazionale: S. Handanovic - Skriniar, de Vrij, Bastoni - Dumfries, Vidal, Brozovic, Calhanoglu, Perisic - L. Martinez, A. Sanchez.

BAYERN MÜNCHEN–SALZBURG 0-0. Az első három percben rögtön két helyzet is adódott, mindkét oldalon egy. Lewandowski és Capaldo szerezhetett volna gólt.

BAYERN MÜNCHEN–SALZBURG 1-0. A tizenegyedik percben Robert Lewandowski tizenegyest harcolt ki Wöberrel szemben. A büntetőt maga a lengyel sértett lőtte, a jobb alsó sarokba.

LIVERPOOL–INTERNAZIONALE 0-0. Némi meglepetés, hogy az Inter valamivel többet birtokolta a labdát az Anfield Roadon, az első tíz percben.

BAYERN MÜNCHEN–SALZBURG 2-0. Újabb tíz perc elteltével Wöber újra megrúgta Lewandowskit, újabb tizenegyes következett. Ismét a lengyel állt a labda mögé, s ezt is belőtte.

LIVERPOOL–INTERNAZIONALE 0-0. Egyelőre az Inter tűnik agilisabbnak, ami nem meglepő, az olaszok vannak hátrányban.

BAYERN MÜNCHEN–SALZBURG 3-0. Lewandowski mesterhármasnél jár, ezúttal Thomas Müller jó labdája és a védők bizonytalansága készítette elő a találatot. Nyolc mérkőzésen 12 gólnál tart a lengyel a sorozatban.

BAYERN MÜNCHEN–SALZBURG 4-0. Serge Gnabry nehéz szögből lőtte csapata negyedik gólját, összesítésben már 5-1, nincsenek kérdések.

LIVERPOOL–INTERNAZIONALE 0-0. Joel Matip, a Liverpool védője a lécet találta el.

LIVERPOOL–INTERNAZIONALE 0-0. Feljött a Liverpool, Virgil van Dijk is közel járt a gólszerzéshez.

LIVERPOOL–INTERNAZIONALE 0-0. Az első néhány perc után lábra kapva a Liverpool uralta az első félidőt.

BAYERN MÜNCHEN–SALZBURG 5-0. Sané passzával Müller kapura fordult és a bal alsó sarokba lőtt.

LIVERPOOL–INTERNAZIONALE 0-0. Szalah labdája a kapufáról pattant ki.

BAYERN MÜNCHEN–SALZBURG 5-1. A csereként beállt dán Kjaergaard látványos góljával szépített az osztrák bajnok. Összesítésben 6-2.

LIVERPOOL–INTERNAZIONALE 0-1. Élesedik a helyzet az Anfield Roadon, Lautaro Martínez góljával vezetést szerzett az Inter. Összesítésben 2-1 az angoloknak.

LIVERPOOL–INTERNAZIONALE 0-1. Megfogyatkozott az Inter, a chilei Alexis Sánchez piros lapot kapott.

BAYERN MÜNCHEN–SALZBURG 6-1. Az első félidő Lewandowskié volt, a második Thomas Mülleré. Sané passzát váltotta gólra.

LIVERPOOL–INTERNAZIONALE 0-1. Szalah labdája ismét a kapufáról pattant ki.

BAYERN MÜNCHEN–SALZBURG 7-1. Leroy Sané most gólt rúgott, Lewandowski sarokkal készítette elő.

BAYERN MÜNCHEN–SALZBURG 7-1. Vége a mérkőzésnek, 8-2-es összesítéssel jutott tovább a Bayern.

LIVERPOOL–INTERNAZIONALE 0-1. Vége a mérkőzésnek, 2-1-es összesítéssel a Liverpool jutott a legjobb nyolc közé.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.30. kedd, 18:00
Szánthó Miklós
az Alapjogokért Központ főigazgatója
Fordul a piac, elárulták Magyarország legprofibb befektetői, mi most a legjobb befektetés

Fordul a piac, elárulták Magyarország legprofibb befektetői, mi most a legjobb befektetés

Már nagyon érett az a korrekció, amit áprilisban láttunk a részvénypiacokon, de ez még nem jelenti az elmúlt évek bikapiacának egyértelmű végét – vélekednek e havi portfólió-ajánlóikban a magyar befektetési szakemberek. Az, hogy milyen kamatpolitikát folytat a Fed, az egész világra hatással lesz, és az EKB kamatvágási elképzeléseit is erősen átszabhatja. A hazai portfóliómenedzserek most jó beszállási pontot látnak a kötvénypiacon.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×