eur:
393.88
usd:
368.57
bux:
66444.41
2024. április 25. csütörtök Márk
David Alaba (k), a Real Madrid és Lionel Messi (b), a Paris Saint-Germain játékosa a labdarúgó Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjében játszott mérkőzésen Párizsban 2022. február 15-én.
Nyitókép: MTI/EPA/Yoan Valat

Kylian Mbappé góljával előnyt szerzett a PSG a Real Madrid ellen

Hiába védett Thibaut Courtois tizenegyest, a Real Madrid nem úszta meg kapott gól nélkül a Bajnokok Ligája párizsi nyolcaddöntőjét. Kylian Mbappé a 94. percben szerzett góljának köszönthetően a PSG előnnyel várhatja a visszavágót. A másik mérkőzésen: Sporting CP–Manchester City 0-5.

PSG–REAL MADRID: Neymar nem került a kezdő csapatba, de a padra leült. Pochettino a két kapusa közül Donnarummát választotta. Ancelotti pályára küldte Karim Benzemát.

PSG–REAL MADRID: A két összeállítás. PSG: G. Donnarumma – Hakimi, Marquinhos, Kimpembe, Nuno Mendes – Danilo Pereira, Paredes, Verratti – Di María, Messi, Mbappé. Real Madrid: Courtois – D. Carvajal, Militao, Alaba, F. Mendy – Kroos, Casemiro, Modric – Asensio, Benzema, Vinícius Júnior.

SPORTING CP–MANCHESTER CITY. A két összeállítás. Sporting: Adán – Esgaio, Coates, Inácio – Pedro Porro, Palhinha, Matheus Nunes, Matheus Reis – Sarabia, Paulinho, P. Goncalves. Manchester City: Ederson – Stones, Rúben Dias, Laporte, Cancelo – Bernardo Silva, Rodri, De Bruyne – Mahrez, Foden, Sterling.

PSG–REAL MADRID 0-0: Mbappé szólója után Di María jó helyzetben rosszul találta el a labdát.

SPORTING CP–MANCHESTER CITY 0-1. Máris vezet a City, a 9. percben Kevin De Bruyne labdáját Rijad Mahrez gólra váltotta. Ez így simának tűnik, de két percen keresztül videóztak, végül a VAR-szoba rábólintott arra, hogy szabályos a gól. Pedig az asszisztens először lest jelzett De Bruyne helyezkedése miatt, Jovanovics játékvezető felülbírálta a technikai segítség után.

PSG–REAL MADRID 0-0: Mbappé kiugrása után Courtois szépen hárított.

SPORTING CP–MANCHESTER CITY 0-2. Nem tűnik kockázatos megállapításnak, hogy máris eldőlt a továbbjutás. Éppen egy portugál, Bernardo Silva vette be a Sporting kapuját.

PSG–REAL MADRID 0-0: A Real Madrid leginkább a védekezéssel van elfoglalva, a jelek szerint tökéletesen megelégszik a mostani állással.

SPORTING CP–MANCHESTER CITY 0-3. Rijad Mahrez ezúttal előkészített, Phil Foden növelte Pep Guardiola csapatának az előnyét.

PSG–REAL MADRID 0-0: Kicsit heveskedtek a játékosok, Casemiro, Marco Asensio és Verratti is odarúgott ellenfelének. A brazil és az olasz sárga lapot is kapott, Casemiro kizárta magát a visszavágóról.

SPORTING CP–MANCHESTER CITY 0-4. Bernardo Silva góljával már kiütés.

PSG–REAL MADRID 0-0. Az 50. percben Mbappé három madridi között, 12 méterről laposan lőtt, Courtois bravúrral védett.

SPORTING CP–MANCHESTER CITY 0-4. Bernardo Silva lesgólt fejelt.

PSG–REAL MADRID 0-0. Ferland Mendy sárga lapott kapott, ő sem játszhat a visszavágón.

SPORTING CP–MANCHESTER CITY 0-5. Most már nem úszta meg a Sporting az ötödiket, Raheem 22 méterről a kapuba csavarta a labdát.

PSG–REAL MADRID 0-0. A 61. percben Kylian Mbappé tizenegyest harcolt ki Daniel Carvajallal szemben. Lionel Messi rúgta a büntetőt, de a bal alsó sarokra tartó lapos lövést Thibaut Courtois kivédte.

PSG–REAL MADRID 0-0. Daniel Carvajal és Marco Asensio helyett Lucas Vazquez és Rodrygo került pályára. A PSG-ben Di María helyén a szőkére festett hajú Neymar folytatja, november vége óta ez az első meccse.

PSG–REAL MADRID 0-0. Vinícius és Modric helyett Hazard és Valverde a Realban.

PSG–REAL MADRID 0-0. Az egyik oldalon Benzema helyett Bale, a másikon Danilo helyén Gueye

PSG–REAL MADRID 1-0. Neymar sarkalása után Kylian Mbappé megszerezte a mérkőzés egyetlen gólját.

Végeredmények: PSG–Real Madrid 1-0, Sporting CP–Manchester City 0-5.

Címlapról ajánljuk
Döntött a kormány: három kérdésben is módosítják az alaptörvényt

Döntött a kormány: három kérdésben is módosítják az alaptörvényt

Megszűnik az igazságügyi miniszteri ellenjegyzés a kegyelmi ügyekben, viszont kiskorúkat érintő ügyekben nem lehet majd kegyelmet adni – jelentette be a Kormányinfón Gulyás Gergely, a Miniszterelnökséget vezető miniszter. Két további kérdésben is módosul az alaptörvény. Május 8-én Budapestre látogat a kínai elnök.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.25. csütörtök, 18:00
Bóka János
európai uniós ügyekért felelős miniszter
Egyre csúnyább, ami a forinttal történik!

Egyre csúnyább, ami a forinttal történik!

A szerda reggeli erősödést követően délután ismét gyengülni kezdett a forint a vezető devizákkal szemben, ezt követően azonban úgy tűnik, hogy ismét képes magára találni a magyar fizetőeszköz, csütörtök délelőtt még folytatódott az erősödés, a délutáni GDP adatok hatására azonban kapott egy pofont a forint. Devizapiaci témákkal is foglalkozunk a május 16-i Portfolio Investment Day 2024 konferenciánkon, amelyen a részvétel regisztráció után ingyenes. Regisztráció és jelentkezés itt.    

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×