eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 27. szombat Zita
Andrij Sevcsenko ukrán szövetségi kapitány a koronavírus-járvány miatt 2021-re halasztott 2020-as labdarúgó Európa-bajnokság C csoportjának harmadik fordulójában játszott Ukrajna - Ausztria mérkőzésen Bukarestben 2021. június 21-én.
Nyitókép: MTI/EPA/Pool/Daniel Mihailescu

Két hónap után máris távoznia kellett Andrej Sevcsenkónak

Menesztette a csapat ukrán vezetőedzőjét az olasz futballélvonal utolsó előtti helyén álló Genoa vezetése szombaton.

Alig két hónappal azután kellett távoznia, hogy átvette a kiesésért küzdő együttes szakvezetői posztját, amelyre 2024-ig szólóan szerződtették. Az olasz sportsajtó már jó ideje jelezte Sevcsenko ingatag helyzetét, elküldése mellett végül is azt követően döntöttek, hogy a Genoa a bajnoki gyengélkedés közepette csütörtökön 3-1-es vereséget szenvedett az Olasz Kupa nyolcaddöntőjében az AC Milantól. A Serie A-ban a genovai gárda kilenc meccséből egyet sem tudott megnyerni ukrán trénere vezetésével.

A 45 éves Sevcsenkót a múlt héten a lengyel válogatottal hozták hírbe: a varsói Przeglad Sportowy szerint az ő neve is felkerült a nemzeti együttes lehetséges szövetségi kapitányainak listájára. A labdarúgóként 2004-ben az Aranylabdát kiérdemlő Sevcsenko olaszországi munkavállalása előtt, 2016. július 15-től 2021. augusztus 1-ig az ukrán válogatott szövetségi kapitánya volt.

Címlapról ajánljuk
Polgár Csaba: a megelőzés, a szűrések és a daganatellenes oltások is nagyon fontosak

Polgár Csaba: a megelőzés, a szűrések és a daganatellenes oltások is nagyon fontosak

A koronavírus-járvány utóhatásaként sokkal kevesebben járnak szűrővizsgálatokra, mint a pandémia előtt, ezért átfogó kampányra lenne szükség, hiszen a népbetegségek megelőzhetők - mondta az InfoRádióban az Országos Onkológiai Intézet főigazgatója. Polgár Csaba professzor kardiológus és gyermekgyógyász kollégáival együtt több vidéki fórumon tart előadást erről.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×