eur:
394.29
usd:
370.44
bux:
65674.41
2024. április 19. péntek Emma
A brazil játékosok szövetségi kapitányukkal, Titével, miután győztek Peru ellen a Copa America dél-amerikai labdarúgó-bajnokság döntőjében a Rio de Janeiró-i Maracana Stadionban 2019. július 7-én.
Nyitókép: MTI/EPA/EFE/Julio Cesar Guimaraes

Aki oltatlan, nem lehet tagja a brazil labdarúgó-válogatottnak

"Személy szerint úgy gondolom, hogy az oltás társadalmi felelősség, az enyém és a körülöttem lévőké egyaránt" - véli a szövetségi kapitány.

A brazil labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya kihagyta a világbajnoki selejtezőkre készülő keretéből az Atlético Madrid védőjét, Renan Lodit, mivel nem oltatta be magát időben a koronavírus ellen.

Tite sajtótájékoztatón számolt be döntéséről, leszögezve, hogy mások esetében is így fog eljárni, ha nem veszik fel a vakcinát.

"Személy szerint úgy gondolom, hogy az oltás társadalmi felelősség, az enyém és a körülöttem lévőké egyaránt" - mondta a szakvezető.

Január 28-án a brazilok Quitóban, Ecuador válogatottjánál vendégeskednek, február 2-án pedig hazai környezetben lépnek pályára a paraguayiak ellen. Tite együttese 35 ponttal vezeti a dél-amerikai csapatok selejtezőinek tabelláját, és - a térségből elsőként - már kijutott a világbajnokságra, amelyet novemberben és decemberben rendeznek Katarban.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
Lefordultak az amerikai indexek

Lefordultak az amerikai indexek

Gazdasági információk tekintetében ma az amerikai lakáspiacról közölnek újabb adatot, ez a monetáris politikai kilátások szempontjából lehet érdekes. A héten eddig kedvezőtlenül alakulnak a részvénypiaci folyamatok, elsősorban az Izrael és Irán közötti konfliktus fokozódása nyomta rá a bélyegét a hangulatra, emellett továbbra is ott vannak a ragadós amerikai inflációval kapcsolatos aggályok, amelyek azt a narratívát erősítik, hogy akár hosszabb ideig maradhat a magas kamatszint. A magyar tőzsde ma esett, az európaiak viszont pluszban zártak. A tengerentúlon egyelőre esés látszik.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×