eur:
387.26
usd:
357.34
bux:
67937.11
2024. május 22. szerda Júlia, Rita
A brazil játékosok szövetségi kapitányukkal, Titével, miután győztek Peru ellen a Copa America dél-amerikai labdarúgó-bajnokság döntőjében a Rio de Janeiró-i Maracana Stadionban 2019. július 7-én.
Nyitókép: MTI/EPA/EFE/Julio Cesar Guimaraes

Aki oltatlan, nem lehet tagja a brazil labdarúgó-válogatottnak

"Személy szerint úgy gondolom, hogy az oltás társadalmi felelősség, az enyém és a körülöttem lévőké egyaránt" - véli a szövetségi kapitány.

A brazil labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya kihagyta a világbajnoki selejtezőkre készülő keretéből az Atlético Madrid védőjét, Renan Lodit, mivel nem oltatta be magát időben a koronavírus ellen.

Tite sajtótájékoztatón számolt be döntéséről, leszögezve, hogy mások esetében is így fog eljárni, ha nem veszik fel a vakcinát.

"Személy szerint úgy gondolom, hogy az oltás társadalmi felelősség, az enyém és a körülöttem lévőké egyaránt" - mondta a szakvezető.

Január 28-án a brazilok Quitóban, Ecuador válogatottjánál vendégeskednek, február 2-án pedig hazai környezetben lépnek pályára a paraguayiak ellen. Tite együttese 35 ponttal vezeti a dél-amerikai csapatok selejtezőinek tabelláját, és - a térségből elsőként - már kijutott a világbajnokságra, amelyet novemberben és decemberben rendeznek Katarban.

Címlapról ajánljuk
Egyre többet tudunk - Robert Fico merénylője megértéssel írt tömeggyilkosokról

Tudósítónktól
Egyre többet tudunk - Robert Fico merénylője megértéssel írt tömeggyilkosokról

A Robert Fico szlovák miniszterelnökre egy héttel ezelőtt öt lövést leadó Juraj Cintula amatőr íróként volt ismert. A 71 éves nyugdíjas férfi eddigi irodalmi munkásságáért egyre többen érdeklődnek, hogy megértsék tette elkövetésének indítékát. Mint kiderült, több könyvében is megértéssel írt tömeggyilkosokról.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.22. szerda, 18:00
Vona Gábor
a Második Reformkor Párt elnöke és EP-lista vezetője
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×