eur:
389.49
usd:
361.89
bux:
68002.24
2024. május 5. vasárnap Adrián, Györgyi
TURIN, ITALY - NOVEMBER 27: Marton Fucsovics of Hungary serves against Alex de Minaur of Australia during the Davis Cup Finals group match between Australia and Hungary at Pala Alpitour on November 27, 2021 in Turin, Italy. (Photo by Jonathan Moscrop/Getty Images)
Nyitókép: Jonathan Moscrop/Getty Images

Köddé vált Fucsovics Márton utolsó labdája – videó

Úgy eldugta, mint a Barca a legjobb napjain.

Mint arról az Infostart is beszámolt, a nyolcadik helyen kiemelt Fucsovics Márton sima vereséggel búcsúzott a nyolcaddöntőben az adelaide-i, 494 ezer dollár összdíjazású kemény pályás férfi tenisztornán. A világranglistán 38. játékos a holland Botic van de Zandschulp (56.) keddi búcsúztatása után a selejtezőből főtáblára jutó francia Corentin Moutet-vel (115.) találkozott, pályafutása során először.

Bár a mérkőzés magyar szempontból végül nem alakult vidáman, Fucsovics Márton az utolsó labdamenetben úgy eldugta a labdát, mint a Barca a legjobb napjain – derül ki a EuroSport alábbi videójából.

Corentin Moutet (francia)-Fucsovics Márton (8.) 6:2, 6:2

Címlapról ajánljuk

Sós Csaba: itt még komoly ütközések lesznek

Még bő 50 napig szerezhetnek indulási jogot az úszók a párizsi olimpiára. Sós Csaba szövetségi kapitány több számban is nagy csatát vár a lehetséges magyar indulók között, ugyanis számonként és nemzetenként legfeljebb ketten indulhatnak az olimpián. Arról is beszélt, hogy a 15 éves Jackl Vivien nemzetközi szintű klasszis lesz a következő időszakban.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.06. hétfő, 18:00
Salát Gergely
a Pázmány Péter Katolikus Egyetem és a Magyar Külügyi Intézet munkatársa
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×