eur:
389.41
usd:
363.29
bux:
68123.99
2024. május 2. csütörtök Zsigmond
soccer football kick off in the stadium
Nyitókép: Pixfly/Getty Images

Virtuóz bűnök, virtuóz büntetések a fa alatt a magyar focikluboknál

Az Újpestet, a Ferencvárost, a Honvédot és a Zalaegerszeget is rendesen megbüntette az MLSZ.

Az Újpest, a Ferencváros, a Honvéd és a Zalaegerszeg pénzbüntetést kapott a Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) fegyelmi bizottságától.

Az MLSZ honlapján kedden közzétett, összevont eljárás alapján a Honvédot az Újpest elleni hazai és az FTC elleni idegenbeli mérkőzésén, míg a ZTE-t a DVSC és az Újpest elleni hazai, valamint a Honvéd elleni idegenbeli találkozókon szurkolóinak a rend megzavarásával kapcsolatos cselekményeiért - megbotránkoztató, obszcén kifejezések ismétlődő bekiabálásáért - büntette.

Ugyanezen okok miatt - megtoldva pirotechnikai eszközök ismétlődő használatával - szankcionálta az FTC-t, míg az Újpest esetében tárgyak játéktérre dobása is szerepelt a bűnlajstromban a Honvéd és a ZTE elleni idegenbeli bajnokikon.

A büntetés mértékére nem tért ki az MLSZ honlapja.

Címlapról ajánljuk

Grád Ottó: a nagyobb árcsökkenésre a gázolajnál lehet majd számítani

Hétfőn 10 forinttal csökkentette az üzemanyagok árát a Mol, szombattól egy rendkívüli változással még tovább csökkennek az árak itthon. A Magyar Ásványolaj Szövetség főtitkára szerint ez a bejelentés új helyzetet teremt a kiskereskedelmi piacon. A változáshoz valamilyen mértékben várhatóan minden töltőállomás alkalmazkodik majd és árakat csökkent - mondta az InfoRádiónak Grád Ottó.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.03. péntek, 18:00
Bakondi György
a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója, a Stratégiai Tanácsadó Testület tagja
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×