eur:
394.39
usd:
369.42
bux:
65721.73
2024. április 18. csütörtök Andrea, Ilma
Babos Tímea és Fucsovics Márton az amerikai Nicole Melichar és a brazil Bruno Soares elleni játszma közben a melbourne-i ausztrál nyílt teniszbajnokság vegyes párosok versenyének nyolcaddöntőjében 2019. január 22-én. Babosék 3:6, 2:6 arányú vereséget szenvedtek.
Nyitókép: MTI/EPA/Ritchie Tongo

Babos Tímea a Covid-szabályok miatt nem indul az Australian Openen

A 2020-as párosverseny győztese kihagyja kedvenc Grand Slamét.

„A kereseti lehetőség és az esetleges dicsőség nem minden” – írta Babos Tímea a hivatalos Instagram-oldalán, szúrta ki az NSO.

Bejegyzésében egyszersmind bejelentette, az ausztrál Covid-intézkedések, így a karanténkötelezettség és a Covid-tábor miatt nem indul az új év első Grand Slamén.

A soproni teniszező hosszú idő után tehát sem egyesben, sem párosban nem lesz ott Melbourne-ben. 2020-ban párosban ő nyert.

„Egyszerűen nem tudok azonosulni az ausztrál kormány Covid-intézkedéseivel, az esetleges karantén-kötelezettséggel, ahogy a Covid-táborok is elrettentenek. Őszintén mondom, hogy nem mennék nyugodt szívvel Ausztráliába, sem az egyéni kvalira, sem pedig a kedvenc páros Slamemre" – írja posztjában Babos.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

timeababos (@timeababos) által megosztott bejegyzés

Címlapról ajánljuk

Magosz: újabb aszály fenyeget, azonnali megoldás kell

Tartósan vízhiányos időszak kihirdetését kezdeményezte a Belügyminisztériumnál a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara és a Magyar Gazdakörök és Gazdaszövetkezetek Szövetsége. Aszály ugyan még nincs, de az Alföldön március közepe óta kritikus a csapadékhiány – mondta az InfoRádióban Cseh Tibor András Magosz-főtitkár.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.18. csütörtök, 18:00
Dobrev Klára
árnyék-miniszterelnök, a DK-MSZP-Párbeszéd EP listavezetője
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×