eur:
392.83
usd:
366.33
bux:
66129.26
2024. április 25. csütörtök Márk
Match ball lying on the parquet near 9 m line.
Nyitókép: Dziurek/Getty Images

Női kézilabda-vb - Vége a magyar reményeknek

Németország 37-28-ra legyőzte pénteken a Koreai Köztársaság csapatát a női kézilabda-világbajnokság középdöntőjének második fordulójában, ezzel a magyar válogatottnak már matematikai esélye sincs a negyeddöntőbe jutásra.

A granollersi meccs kétharmadánál még csak három góllal vezettek a németek, ám ezt követően egy 8-1-es sorozattal eldöntötték a találkozót, megőrizték százszázalékos mérlegüket és biztossá tették a negyeddöntőbe jutásukat. A Ferencváros átlövői közül a mezőny legjobbjának megválasztott Emily Bölk nyolc, Alicia Stolle egy, a Győr dél-koreai légiósa, Ju Unhi négy gólt lőtt.

A IV. csoportban a brazilok Argentína ellen nyertek, ezzel szintén százszázalékos mérleggel büszkélkedhetnek és negyeddöntősök.

Az alsóházi rájátszás második fordulójában Szlovákia hat góllal legyőzte Paraguayt. A Mosonmagyaróvár jobbátlövője, Lancz Barbora kilenc, a Dunaszerdahely balszélsője, Bízik Réka hat találattal járult hozzá a sikerhez.

Eredmények: középdöntő, 2. forduló: III. csoport (Granollers):

Németország-Koreai Köztársaság 37-28 (19-16)

később:

Magyarország-Kongó 18.00 Dánia-Csehország 20.30

IV. csoport (Torrevieja): Brazília-Argentína 24-19 (13-10) később:

Japán-Ausztria 18.00 Spanyolország-Horvátország 20.30

Alsóházi rájátszás az Elnök Kupáért (Llíria), 2. forduló: Szlovákia-Paraguay 33-27 (16-15)

Tunézia-Kína 10-0 - megállapított eredmény

Címlapról ajánljuk
Bóka János az Arénában: igazodás vagy újraegyesítés, ez az unió nagy kérdése

Bóka János az Arénában: igazodás vagy újraegyesítés, ez az unió nagy kérdése

Mi az Európai Uniót egy szerződéses alapokon nyugvó szabályrendszerre épülő együttműködésnek tekintjük, ebbe az állandó közös hitelfelvétel, a közös eladósodás, a fiskális föderalizmus nem fér bele – mondta Bóka János az InfoRádió Aréna című műsorában. Az európai uniós ügyekért felelős miniszter beszélt az EP-választás tétéjéről, az unió jövőjéről és az EU-tagság húszéves mérlegéről is.

Döntött a kormány: három kérdésben is módosítják az alaptörvényt

Megszűnik az igazságügyi miniszteri ellenjegyzés a kegyelmi ügyekben, viszont kiskorúkat érintő ügyekben nem lehet majd kegyelmet adni – jelentette be a Kormányinfón Gulyás Gergely, a Miniszterelnökséget vezető miniszter. Két további kérdésben is módosul az alaptörvény. Május 8-én Budapestre látogat a kínai elnök.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.26. péntek, 18:00
Balczó Barnabás
a Magyar Posta vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×