eur:
392.19
usd:
366.68
bux:
67039.3
2024. április 26. péntek Ervin
03 December 2018, North Rhine-Westphalia, KĂśln: Formula 1 cars from Ferarri can be seen in the Michael Schumacher Private Collection exhibition at Motorworld. Photo: Rolf Vennenbernd/dpa (Photo by Rolf Vennenbernd/picture alliance via Getty Images)
Nyitókép: Rolf Vennenbernd/picture alliance/Getty Images

Újabb hírek Michael Schumacherről: "harcol, küzd"

A Ferrari F1-es csapatának korábbi főnöke, a Nemzetközi Automobil-szövetség (FIA) elnöke, Jean Todt nyilatkozott.

Todt rendszeresen meglátogatja az egykori pilótát. Most a Netflixen megjelent Michael Schumacher-film kapcsán is beszélt a Daily Mailnek. Mint a Blikk idézte, Todt rendszeresen megfordul a korábbi, hétszeres világbajnok svájci otthonában, és mint mondta, meg tudja érteni, hogy a családja és a barátai védik őt, "mert békén kellene hagynunk".

"Michael harcol, küzd, és csak reménykedhetünk abban, hogy javulni fog az állapota. Örülök, hogy fia, Mick a Forma-1-ben van. Jól teljesít. Lehetne versenyképesebb autója is, de örülök, hogy megvan benne a szenvedély. És örülök, hogy Gina-Maria is megtalálta a szenvedélyét a lovakban" - mondta Jean Todt.

Hozzátette, hogy Corinna, ahogy a dokumentumfilmben is látható, csodás feleség. "Az, ahogy beszél Michaelről, és amit tesz érte, csoda."

Jean Todt látogatásai sokáig szoktak tartani. "Ha ott van Corinna, együtt vacsorázunk. Ha nem, Michaellel töltöm az időt."

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. április 26. 14:15
2024. április 26. 12:47
×
×
×
×