eur:
393.01
usd:
366.47
bux:
0
2024. április 26. péntek Ervin
A koronavírus-járvány ellen küzdő egészségügyi dolgozók tiszteletére fehér fénnyel világítják ki a Puskás Ferenc Stadiont 2020. április 4-én.
Nyitókép: MTI/Mónus Márton

Habzsolják a szurkolók a válogatott mérkőzéseinek jegyeit

Anglia és Andorra ellen már belépők tízezrei találtak gazdára. Mutatjuk, hogy van még esély.

Kora délutánig már az első napon több mint 30 ezren váltottak kombinált belépőt a magyar labdarúgó-válogatott következő két hazai világbajnoki selejtezőmérkőzésére.

A magyar szövetség (MLSZ) tájékoztatása szerint aki szeretne a helyszínen szurkolni a csapatnak, annak érdemes mielőbb megváltania a jegyét, mert a jelenlegi vásárlási ütemet tartva hamarosan teltházas lehet az Anglia és az Andorra elleni összecsapás.

Első körben csak kombinált belépőt lehet vásárolni, hétfőtől - abban az esetben, ha addig maradnak jegyek - a mérkőzésekre egyenként is elindul az értékesítés, ekkor már elsőbbséget élveznek a klubtagok, akik csütörtökig a szokásos húszszázalékos kedvezménnyel vásárolhatnak. Utána válthatják meg jegyeiket azok, akik nem tagjai a szurkolói klubnak. Egy személy minden esetben legfeljebb négy jegyet vásárolhat.

A jegyeket kizárólag online, a meccsjegy.mlsz.hu felületen keresztül lehet megvásárolni. A belépők névre szólnak, és a szurkolóknak be kell tartaniuk az akkor érvényes járványügyi előírásokat. A Puskás Arénába a jelenlegi szabályozás szerint érvényes védettségi igazolvánnyal lehet majd belépni. Az MLSZ folyamatosan figyelemmel kíséri a hazai és nemzetközi szabályozást, és annak rendelkezéseivel összhangban rendezi meg a találkozót.

Az Európa-bajnoki ezüstérmes angol válogatott szeptember 2-án, Andorra pedig szeptember 8-án lép pályára a Puskás Arénában. A kettő között szeptember 5-én Albánia vendége lesz Marco Rossi együttese.

A magyar együttes eddig három mérkőzést játszott a jövő évi, katari világbajnokság selejtezősorozatában: Lengyelország ellen 3-3-as döntetlent ért el házigazdaként, majd San Marinóban 3-0-ra, Andorrában pedig 4-1-re nyert.

Címlapról ajánljuk
Gazdasági elemzők az Arénában: a „másnaposság” után hamarosan dinamikus pályára állhat a magyar gazdaság

Gazdasági elemzők az Arénában: a „másnaposság” után hamarosan dinamikus pályára állhat a magyar gazdaság

Nagyjából a Magyar Nemzeti Bank várakozásainak megfelelő adatokat vár idén a magyar gazdaságtól Isépy Tamás, a Századvég makrogazdasági üzletágvezetője és Madár István, a Portfolio vezető makrogazdasági elemzője. Úgy vélik, az elmúlt időszak gazdasági válságainak egyik legfőbb tapasztalata, hogy sokkal több váratlan helyzetre kell felkészülnie a világnak.

Bóka János az Arénában: igazodás vagy újraegyesítés, ez az unió nagy kérdése

Mi az Európai Uniót egy szerződéses alapokon nyugvó szabályrendszerre épülő együttműködésnek tekintjük, ebbe az állandó közös hitelfelvétel, a közös eladósodás, a fiskális föderalizmus nem fér bele – mondta Bóka János az InfoRádió Aréna című műsorában. Az európai uniós ügyekért felelős miniszter beszélt az EP-választás tétéjéről, az unió jövőjéről és az EU-tagság húszéves mérlegéről is.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.26. péntek, 18:00
Balczó Barnabás
a Magyar Posta vezérigazgatója
A magyar államadósság fontos része, mégis alig tudunk róla valamit: mire jó a Diszkont Kincstárjegy?

A magyar államadósság fontos része, mégis alig tudunk róla valamit: mire jó a Diszkont Kincstárjegy?

Az elmúlt években újra emelkedett a Diszkont Kincstárjegyek (DKJ) aránya a magyar adósságfinanszírozáson belül, azt követően, hogy 2015-2021 között jelentősen visszaesett az állományuk. A Diszkont Kincstárjegy fontos likviditáskezelési eszköz, ezzel tudja ugyanis a finanszírozási igény rövidtávú ingadozását simítani az állam. 2024-ben fontos változások tapasztalhatók ezen a piacon, jelentősen csökkenhet a forgalomban lévő sorozatok száma és hamarosan elindulhat a csereaukciós rendszer.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×