eur:
394.24
usd:
369.95
bux:
65045.06
2024. április 20. szombat Tivadar
Budapest, 2018. augusztus 29. Bozsik Péter labdarúgó, edző a Hogy volt?! című tv-műsor felvételén, az MTVA Kunigunda utcai gyártóbázisának 3-as stúdiójában. A Fociról-kicsit másképpen című műsorban a meghívott vendégek a labdarúgásról, a mérkőzésekről idézik fel élményeiket és emlékeznek a játék legszebb, legfelemelőbb pillanataira. MTVA Fotó: Zih Zsolt
Nyitókép: MTVA/Zih Zsolt

Trükközni próbált Bozsik Péter, drága büntetést kapott a volt szövetségi kapitány

A magyar labdarúgó-válogatott korábbi szakvezetőjét, a Komárom eltiltott edzőjét játékosként nevezték egy NB III-as bajnoki meccsre.

Az MLSZ fegyelmi bizottsága Bozsik Pétert, a Komárom vezetőedzőjét minden labdarúgással kapcsolatos tevékenységtől egy hónapra eltiltotta, valamint 100 ezer forint pénzbüntetés megfizetésére kötelezte, mert megsértette a labdarúgás viselkedési elveit – írja az Origo.

Az NB III nyugati csoportjának 33. fordulójában, a III. kerületi TVE ellen elvesztett meccsen kiállították a szakembert, ez után az MLSZ fegyelmi bizottsága három mérkőzésre eltiltotta. Bozsik Péter a következő fordulóban Tatabányán nem ült a kispadon, de a Nagyatád elleni meccsen már újra ott volt, miután 59 évesen a játékoskeretbe nevezték 62-es mezszámmal.

A korábbi szövetségi kapitányt a Veszprém elleni meccsen már nem nevezték játékosnak, az MLSZ figyelemi bizottsága azonban így is komoly büntetéssel sújtotta Bozsik Péter, ugyanis a labdarúgás viselkedési elveinek megsértése miatt az eredetileg hárommeccses eltiltást egy hónapra növelte.

Címlapról ajánljuk

Harry hercegi címe bánhatja, hogy állandó amerikai lakos lett

Harry herceg, III. Károly angol király kisebbik fia hivatalosan is felszámolta kapcsolatait Nagy-Britanniával. Így értékelik a szigetországban a lépését, hogy az Egyesült Államokat jelölte meg állandó lakhelyeként. Felmerült, hogy emiatt elveszítheti hercegi címét.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.22. hétfő, 18:00
Dobrowiecki Péter Lengyelország-szakértő, az MCC Magyar-Német Intézet kutatási vezetője
Mitrovits Miklós történész, Lengyelország-szakértő
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×