eur:
395.12
usd:
371.64
bux:
66169.98
2024. április 16. kedd Csongor
A ferencvárosi gólszerző Bilal Aissa Laidouni örül a labdarúgó OTP Bank Liga 28. fordulójában játszott Ferencvárosi TC -Puskás Akadémia FC  mérkőzésen a Groupama Arénában 2021. április 10-én. Ferencváros-Puskás Akadémia 1-1.
Nyitókép: MTI/Illyés Tibor

A Puskás Akadémia elnapolta a bajnokavatást

Az FTC csak döntetlenre volt képes a korán bekapott gól uitán

A címvédő és éllovas Ferencváros otthon 1-1-es döntetlen játszott a tabellán második Puskás Akadémiával a labdarúgó OTP Bank Liga 28. fordulójának szombati játéknapján.

A gyenge iramú első félidőben a hazai együttes saját játékát és lendületét sem találta, így hiába járatta többet a labdát, a fegyelmezetten védekező vendégcsapat nem engedte riválisát veszélyes területre. Ezt már csak azért is nyugodtan tehette, mert egy szöglet után - Nunes csúsztatott fejesével - már a 7. percben előnyhöz jutott, ráadásul a szünetig kontrákból két gólhelyzetet is kialakított. A ferencvárosi kispad előtt Rebrov edző sok hazai megoldást követően csóválta csalódottan a fejét, csapatából egyedül Laidouni igyekezett, társai többnyire észrevétlenek és veszélytelenek voltak.

A fordulás után bő húsz percig nem változott a játék képe, a Ferencváros egyetlen lehetőségét elkörülményeskedte, a 70. perc környékén azonban többször veszélyeztetett a házigazda. A felcsúti kapuban Tóth Balázs háromszor bravúrral hárított, a 77. percben viszont Laidouni közeli lövésével szemben már tehetetlen volt. A végjátékra megmaradt a hazaiak lendülete, de lehetőségeikből nem született meg a győztes találatuk.

A Puskás Akadémia így továbbra is nyeretlen a Ferencváros vendégeként: hét vereség mellett harmadszor ért el döntetlen. Öt fordulóval a zárás előtt a két együttes között változatlanul 13 pont a különbség, így az FTC még nem nyerte meg a bajnokságot.

Címlapról ajánljuk
Rendőrök vetettek véget a brüsszeli konferenciának, amelyen Orbán Viktor is beszédet mondana

Rendőrök vetettek véget a brüsszeli konferenciának, amelyen Orbán Viktor is beszédet mondana

Az első napon leállíttatta a belga rendőrség a Nemzeti Konzervativizmus Konferenciáját Brüsszelben. A helyi jelentések szerint a rendezvény folytatódik, de új vendégeket már nem engednek be. A hatóságok a délutánra meghirdetett ellentüntetésre hivatkozva akarják beszüntetni a konferenciát, amelyet korábban már két brüsszeli helyszín is elutasított.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.16. kedd, 18:00
Kaiser Ferenc
a Nemzeti Közszolgálati Egyetem docense
Megszólalt az Uber – Kiderült, mikor indulnak Budapesten

Megszólalt az Uber – Kiderült, mikor indulnak Budapesten

Nemrég derült ki, hogy az Uber – amely közel nyolc éve hagyta el a budapesti piacot – új formában tér vissza a fővárosba. Április 16-án, vagyis ma a Budapesti Közlekedési Központ után a Nemzeti Közlekedési Hatóság is zöld utat adott a cégnek, vagyis a hivatalos jóváhagyási folyamat lezárult. Várhatóan nyár elején indul a szolgáltatás, és már csak napok kérdése, hogy jelentkezhetnek a sofőrök az Uberhez. A cég indulásáról kérdeztük Kardos Esztert, az Uber magyarországi vezetőjét és Reich Ádámot, a partnercég, az F Mobilitás Kft. ügyvezetőjét.

EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. április 16. 15:23
2024. április 16. 14:48
×
×
×
×