eur:
394.15
usd:
370.13
bux:
65045.06
2024. április 19. péntek Emma
Benjamin Pavard, a Bayern München játékosa (k) a labdarúgó Bajnokok Ligája negyeddöntőjében játszott Bayern München - Paris Saint-Germain első mérkőzésen Münchenben 2021. április 7-én.
Nyitókép: MTI/EPA/Lukas Barth

Párizsi bravúr a Bayern ellen, nyert a Chelsea is

A PSG és a Chelsea is vendégként nyert, megszakadt a Bayern nagy sorozata.

MÜNCHEN: Az összeállítások. Bayern München: Neuer - Pavard, Süle, Alaba, Hernandez - Kimmich, Goretzka, L. Sané, T. Müller, Coman - Choupo-Moting. Paris Saint-Germain: Navas - Dagba, Marquinhos, Kimpembe, Diallo - Gueye, Danilo Pereira, Di Maria, Draxler, Neymar - Mbappé.

SEVILLA. Az összeállítások. FC Porto: Marchesin - Wilson Manafa, Mbemba, Pepe, Zaidu - Corona, Uribe, Grujic, Otavio - Marega, Luis Diaz. Chelsea: Mendy - Azpilicueta, Christensen, Rüdiger - James, Jorginho, Kovacic, Chilwell – Mount, Werner - Havertz.

MÜNCHEN: Az első két percben Hernandez lövésével és Choupo-Moting a lécet is érintő fejesével veszélyeztetett a Bayern.

MÜNCHEN. A 3. percben óriási kapushibából vezetést szerzett a PSG. Neymar vezette a kontrát, jobbra tolta a labdátrr Kylian Mbappénak, aki 14 méterről nem túl jól lőtt. Ám a hidegben elgémberedett Manuel Neuer a lába között bevédte a labdát. Bayern München–PSG 0-1.

SEVILLA. Uribe lövése veszélyeztette az angolok kapuját.

MÜNCHEN. A Bayern nyom, de a PSG került helyzetbe. Egy újabb kontra végén Mbappé átadását Drexler a hálóba lőtte. Más kérdés, hogy már „műsoron kívül”, ugyanis az akció közben Mbappé lesen vette át a labdát. Bayern München–PSG 0-1.

MÜNCHEN. Kimmich remek beadása után Goretzka hat méterről fejelt, Navas bravúrral védte. Mint ahogyan egy perccel később Pavard bombáját is. Bayern München–PSG 0-1.

MÜNCHEN. Neymar visszaemelte a labdát a tizenhatoson belülre a védők közül kilépő Marquinhosnak, aki higgadtan levette a labdát és a kapuba lőtt. Bayern München–PSG 0-2.

MÜNCHEN. Egy perccel a gólja után Marquinhos megsérült, meghúzódott, Ander Herrera állt a helyére. Hamarosan a Bayern is cserélt, Goretzka helyére Davies került. Bayern München–PSG 0-2.

MÜNCHEN. A 37. percben, a 13. kapura tartó Bayern-labdából gól lett, Pavard beadását Choupo-Motin befejelte. Bayern München–PSG 1-2.

SEVILLA. Mason Mount góljával vezetnek a londoniak, Jorginho labdáját értékesítette. Porto–Chelsea 0-1.

MÜNCHEN. Neymar helyzeténél Neuer védett nagy bravúrral, majd a másik oldalon Navas parádézott. Bayern München–PSG 1-2.

SEVILLA. Mbemba lesről lőtt a Chelsea kapujába. Porto–Chelsea 0-1.

MÜNCHEN. A 60. percben Kimmich beadása után a leshatárról kilépő Thomas Müller a kapuba fejelte a labdát. Bayern München–PSG 2-2.

MÜNCHEN. Kylian Mbappé újabb kontrát fejezett be gólall, ezúttal Neymar, Di María és ő volt a főszereplő, meg Jerome Boateng, akinek a lába között vágta a labdát a rövid sarokba. Bayern München–PSG 2-3.

SEVILLA. Ben Chilwell kihasználta Corona szokatlan hibáját és könnyű gólt szerzett. Porto–Chelsea 0-2.

MÜNCHEN. Leroy Sané és Choupo-Moting nagyszerű előkészítése után Alaba centikkel vétette el a jobb alsó sarkot.Bayern München–PSG 2-3.

SEVILLA. Vége a mérkőzésnek, jelentős előnyben az angol csapat. Porto–Chelsea 0-2.

MÜNCHEN. Vége a mérkőzésnek. A Bayern 19 veretlen meccs után kapott ki. Bayern München–PSG 2-3.

Címlapról ajánljuk
Az óvóhelyre kellett menekíteni Kijevben a német gazdasági minisztert

Az óvóhelyre kellett menekíteni Kijevben a német gazdasági minisztert

A háború kitörése óta másodszor látogatott Ukrajnába a német gazdasági miniszter. Robert Habeck célja az volt, hogy a kétoldalú gazdasági kapcsolatok megerősítéséről tárgyaljon A vizit alig huszonnégy órás volt, közben ugyanakkor a háború viszontagságait egy kijevi óvóhelyen is tapasztalhatta.

Harry hercegi címe bánhatja, hogy állandó amerikai lakos lett

Harry herceg, III. Károly angol király kisebbik fia hivatalosan is felszámolta kapcsolatait Nagy-Britanniával. Így értékelik a szigetországban a lépését, hogy az Egyesült Államokat jelölte meg állandó lakhelyeként. Felmerült, hogy emiatt elveszítheti hercegi címét.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.22. hétfő, 18:00
Dobrowiecki Péter Lengyelország-szakértő, az MCC Magyar-Német Intézet kutatási vezetője
Mitrovits Miklós történész, Lengyelország-szakértő
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×